VODITELJ - LOVRO SADEK

Osmrtnice in zahvale

OSMRTNICE

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 90. letu za vedno zapustila draga mama, stara mama in prababica Ana Vuk iz Krtinc 11, Podplat. Pogreb bo v sredo, 21. marca, ob 16. uri na pokopališču na Sladki Gori. Njenemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 12. ure v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.

Sporočajo žalostno vest, da je v 86. letu umrl dragi ata, stari ata, tast in upokojenec Steklarne Rogaška Leopold Goričan iz Irja 4 v Rogaški Slatini. Pogreb bo v torek, 20. marca, ob 15. uri na pokopališču Sv. Trojica v Rogaški Slatini. Žara bo na dan pogreba od 11. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.

Sporočajo, da jih je v 80. letu po kratkotrajni bolezni zapustil dragi mož, oče, tast, dedi in pradedi Jože Jus iz Cerovca pod Bočem, Rogaška Slatina. Pogreb bo v sredo, 21. marca, ob 16. uri na pokopališču Sveta Trojica, Rogaška Slatina. Žara bo na dan pogreba od 11. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.

V 93. letu jih je zapustila draga žena, mama, oma, svakinja, tašča in teta Klara Šket iz Brestovca 34. Pogreb bo v sredo, 21. marca, ob 15. uri na pokopališču Sveta Trojica v Rogaški Slatini. Pokojnica leži v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

ZAHVALE

Ob boleči izgubi drage stare mame in prababice Ane Cajzek, se iskreno zahvaljujejo vsem sorodnikom, sosedom in znancem, ki ste jo v tako lepem številu pospremili na njeni zadnji poti, darovali denarno pomoč, sveče in svete maše. Posebna zahvala teti Anici Likar, ki jim je je vedno stala ob strani. Hvala tudi domu upokojencev Šmarje pri Jelšah za skrbno nego stare mame v zadnjem letu njenega življenja. Hvala tudi gospodu Viktorju in pogrebni službi Žekar za lepo opravljen pogrebni obred. Žalujoča vnuka Boris in Dragica z družino.


Ob boleči in mnogo prerani izgubi dragega brata Zvonka Halužana iz Rogatca se iskreno zahvaljujejo sorodnikom, prijateljem in sosedom, ki ste ga kljub mrazu pospremili na njegovi zadnji poti, darovali cvetje, sveče, za svete maše in denarno pomoč. Hvala gospodu naddekanu Grobelniku za opravljen cerkveni obred, trobentaču za odigrano tišino, pogrebni službi Gekott ter občini Rogatec. Iskreno se zahvaljujejo družini Galun, posebej gospodu Nacetu, družini Kužnar iz Malih Roden, družinam Šmit, družini Egatner in Ančki Božak z družino. Še enkrat hvala vsem in vsakemu posebej. Žalujoča sestra Anica, svak Jože, nečaka Robi s Katjo in Lidija z družino.


Ob boleči izgubi drage žene, tašče, stare mame in prababice Tončke Jereb iz Podsrede se zahvaljujo vsem sorodnikom, prijateljem, sosedom in znancem za izrečeno sožalje, stisk rok, sočuten objem, za darovano cvetje, sveče in svete maše. Hvala župniku gospodu Eeingerlu za opravljen obred. Govorniku gospodu Marku Kuneju za poslovilne besede ob odprtem grobu, pogrebni službi Guzej, pevcem in prapoščakom ter vsem in vsakemu posebej hvala, ker ste jo kjub hudi zimi posrpemili na njeni zadnji poti. Žalujoči, mož Nesti in vsi njeni najdražji.


Pomlad se na zemljo vrne,
petje slavcev se zbudi,
v cvetje zemlja se zgane,
zame pa pomladi ni. (S. Jenko)
V 74. letu starosti se je od njih poslovil njihov dragi Lojze Colnarič iz Spodnjega Negonja v Rogaški Slatini. Iskreno se zahvaljujejo vsem sorodnikom, prijateljem in sosedom za vsak topel stisk roke, za besede tolažbe, za darovane sveče, cvetje in svete maše. Posebna zahvala tudi doktorju Fuadu al Mahdawiju, doktorici Marjanci Kužnar Jugovar, patronažnim sestram ter negovalkam za zdravniško pomoč in oskrbo. Hvala tudi pogrebni službi Žekar, pevcem, izvajalcu Tišine, gospodu župniku za lepo opravljen obred in vsem, ki ste ga pospremili na njegovi zadnji poti.
Žalujoči vsi njegovi.

 

  Osmrtnice in zahvale

* Polja označena z zvezdico prosimo obvezno izpolnite

Želim prejemati e-novice

82442