VODITELJ - KRISTIJAN ŠMID

Osmrtnice in zahvale

OSMRTNICI

Poslovila se je njihova ljubljena Katarina Trontelj iz Šmarja pri Jelšah. Na zadnjo pot jo bodo pospremili v soboto, 26. maja, ob 16. uri na pokopališču v Rogaški Slatini. Žara bo na dan pogreba od 13. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 86. letu za vedno zapustila draga mama in stara mama Neža Tramšek iz Strmolske ulice 8 v Rogatcu, nazadnje je stanovala v Domu upokojencev Štore. Pogreb bo v ponedeljek, 28. maja, ob 17. uri na pokopališču v Rogatcu. Žara bo na dan pogreba od 14. ure v tamkajšnmji poslovilni vežici.

 

ZAHVALI

Ob boleči izgubi drage sestre in tete Avguštine Hrup, rojene Plavčak, pod Donačko goro, oskrbovanke zavoda Hrastovec se iskreno zahavljejo vsem sorodnikom, prijateljem in znancem za darovane svete maše, sveče, cvetje ter izrečena sožalja. Hvala gospodu naddekanu Andrej Grobelniku za lepo opravljen pogrebni obred ter sveto mašo, pevkam iz Rogatca, osebju zavoda Hrastovec, osebju Bolnišnice Maribor in pogrebni službi Gekott.
Iskrena hvala vsem, ki ste jo pospremili na njeni zadnji poti.
Žalujoči vsi njeni.

Vsi ki jih imamo radi, nikdar ne umro,
le v nas se preselijo in naprej, naprej živijo.
Ob boleči izgubi našega dragega Stanka Strniše, po domače Cajzekovega Staneka, se iskreno zahvaljujejo vsem sorodnikom, sosedom, prijateljem in znancem za vsa izrečena sožalja in tolažilne besede, podarjeno cvetje, sveče, darove svete maše in denarno pomoč. Iskrena hvala zdravstvenim delavcem, ki ste v času njegove bolezni lepo skrbeli zanj in upali z nami. Iskrena hvala tudi pogrebnemu zavodu Gekott, gospodu nadekanu Andreju Grobelnik, pevcem Svetega Roka ter hvala tudi Izidorju in Nataši Kitak iz Gostišča pod goro. Iskrena hvala vsem, ki ste Stanka pospremili na njegovi zadnji poti. Žalujoči žena Marinka, hči Mateja ter sinova Andrej in Sandi z družinama.

 

  Osmrtnice in zahvale

* Polja označena z zvezdico prosimo obvezno izpolnite

Želim prejemati e-novice

54702