VODITELJ - KRISTIJAN ŠMID

Osmrtnice in zahvale

OSMRTNICA

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 73. letu zapustil dragi mož, ati in dedi Edi Sovinc iz Trške ceste 24, Podčetrtek. Pogreb bo v torek, 17. julija, ob 16. uri na pokopališču Devica Marija na Pesku. Njegovemu spominu se lahko poklonite od ponedeljka, 16. julija, od 13. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

ZAHVALE

"Kako dojamemo naj, da tukaj te več ni.
Ko pa še nedavno, skupaj srečni smo bili?"
Ob nedavni boleči in nenadomestljivi izgubi dragega moža, očeta, brata, svaka, strica in prijatelja Janija Terbovca se zahvaljujejo vsem sorodnikom, sodelavkam in sodelavcem, prijateljem in znancem, ki ste počastili njegov spomin in ga pospremili na njegovi zadnji poti. Iskrena zahvala reševalcem in zdravniku Zdravstvenega doma Šmarje pri Jelšah, pogrebnemu podjetju Žekar, gospodu Vehovarju, trobentaču, vsem športnim kolektivom, društu Sever. Iskrena hvala vsem, ki ste jim in jim stojite ob strani v teh težkih trenutkih. Žalujoči vsi njegovi.

 

Ob boleči izgubi dragega očeta, dedija, tasta, brata, svaka in strica Štefana Stojnška iz Spodnjega Sečovega 16, se iskreno zahvaljujejo sorodnikom, sosedom, prijateljem, sodelavcem hotela Donat, sodelavcem varnosti Prosignal, negovalkam iz Pegazovega doma, sestri Zinki, pogrebni službi Žekar in gospodu župniku Jožetu Vehovarju za lepo opravljen obred in izrečene besede. Hvala vsem, ki ste darovali sveče, cvetje, za svete maše, izrekali sožalje ina ga pospremili na njegovi zadnji poti. Žalujoči sin Branko z družino.

 

Ob boleči izgubi dragega moža, očeta in dedija Antona Jagra iz Belega pri Šmarju, se iskreno zahvaljujejo vsem sorodnikom, sosedom, prijateljem in znancem, ki ste ga pospremili na njegovi zadnji poti, darovali cvetje, sveče in svete maše, za izrečena sožalja ter za izkazano pomoč. Zahvaljujejo se osebju Zdravstvenega doma Šmarje pri Jelšah za pomoč, župniku gospodu Linasiju za opravljen cerkveni obred, pevcem za odpete žalostinke, trobentaču za odigrano Tišino ter pogrebnemu podjetju Gekott za lepo opravljene pogrebne storitve. Vsem in vsakemu še enkrat hvala. Žalujoči vsi njegovi, ki ga bodo močno pogrešali.

 

"Veseli s teboj smo živeli,
žalostni, ker te več ni …
Ostali živi so spomini.
Z nami potuješ vse dni …"
V 54. letu je mnogo prerano prenehalo biti srce njihovega dragega brata, strica, bratranca, svaka in dobrega soseda Marjana Šketa iz Velikih Roden pri Rogaški Slatini. Iskreno se zahvaljujejo vse sorodnikom, sosedom, prijateljem, znancem, UKC Maribor in vsem ostalim, ki ste jim v težkih trenutkih stali ob strani, izrekli sožalja, darovali za svete maše, cvetje in sveče. Iskreno se zahvaljujejo tudi duhovniku g. Jožetu Vehovarju za lepo opravljen pogrebni obred, hvala pogrebni službi Žekar. Posebej se zahvaljujejo pevcem za lepo odpete žalostinke, trobentaču za odigrano Tišino in vsem, ki ste si vzeli čas in ga pospremili na njegovi zadnji poti. Žalujoči vsi njegovi.  Osmrtnice in zahvale

* Polja označena z zvezdico prosimo obvezno izpolnite

Želim prejemati e-novice

23022