SAMA MOJA MUZIKA

Osmrtnice in zahvale

OSMRTNICI

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 43. letu za vedno zapustil dragi ati, sin in brat Gorazd Lipnik iz Male Pristave 13a, Šmarje pri Jelšah, nazadnje je stanoval v Domu upokojencev Šmarje pri Jelšah. Pogreb bo v torek, 14. avgusta, ob 16. uri na pokopališču v Šmarju pri Jelšah. Njegovemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 10. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 67. letu za vedno zapustil dragi Franc Žveglar iz Zagorja pri Lesičnem 30a. Pogreb bo v petek, 17. avgusta, ob 16. uri na pokopališču Šentvid pri Planini. Žara bo na dan pogreba od 13. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.


ZAHVALA

V 80.letu jih je za vedno zapustil ljubi mož, oče, dedi, pradedi in tast Franc Krumpak iz Kačjega Dola. Iskrena hvala vsem, ki ste z njim prehodili del njegove življenjske poti, ste ga spoštovali, imeli radi, si vzeli čas zanj in ga pospremili na njegovo zadnjo pot. Hvala za vsa izrečena ustna in pisna sožalja, darovane sveče, cvetje, za svete maše ter denarno pomoč. Iskrena hvala gospodoma župnikoma Tadeju Linasiju in Stanku Gajšku za lepo opravljen cerkveni obred, pevcem za odpete pesmi, gospodu Pšeničniku za odigrano melodijo ter pogrebni službi Gekott. Posebej hvala Prostovoljnemu gasilskemu društvu Kristan Vrh za organizacijo pogreba ter gospodu Vraničarju za ganljive besede slovesa. Hvala vsem sodelavcem koletivov Hotela Slatina, Hotela Sava, Pošte Slovenije, Mizarskemu servisu Brantuša ter vsem sorodnikom, sosedom in prijateljem za topel stisk rok in besede tolažbe. Žalujoči vsi njegovi.


  Osmrtnice in zahvale

* Polja označena z zvezdico prosimo obvezno izpolnite

Želim prejemati e-novice

62048