SAMA MOJA MUZIKA

Osmrtnice in zahvale

OSMRTNICE

Sporočajo žalostno vest, da je umrl Janez Cerovšek iz Bodreža 36, Grobelno, nazadnje oskrbovanec Pegazovega doma, Rogaška Slatina. Pobreb bo v ponedeljek, 23. aprila, ob 14.uri na pokopališču Sveta Trojica, Rogaška Slatina. Žara bo na dan pogreba od 11. ure v tamkajšnji poslovini vežici.

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 34. letu zapustila Sabina Pintar iz Goriške ulice 4 v Šentjurju. Pogreb z mašo bo v torek, 24. aprila, ob 16. uri na pokopališču na Žusmu. Žara bo na dan pogreba od 12. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 85. letu za vedno zapustila draga mama, stara mama in prababica Alojzija Vrešak iz Svetega Jurija 5, Rogatec. Pogreb bo v sredo, 25. aprila, ob 17. uri na pokopališču Sveti Jurij pod Donačko goro. Njenemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 14. ure v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.

 

ZAHVALA

Ob boleči izgubi drage mame, babice in prababice Antonije Lovrenčak, po domače Zajčeve Tonike iz Velikih Roden pri Rogaški Slatini se zahvaljujejo vsem sorodnikom, sosedom, prijateljem in znancem, ki so jim stali ob strani, izrekli sožalje in tolažilne besede, darovali cvetje, sveče in svete maše ter jo pospremili na njeni zadnji poti. Posebna zahvala gre sosedi Majdi z družino za nesebično pomoč v težkih trenutkih, nadžupniku Jožetu Vehovarju za lepo opravljen pogrebni obred, pevcem za odpete žalostinke in pogrebnemu zavodu Žekar za izvedbo pogreba. Vsem še enkrat hvala. Žalujoči vsi njegovi.

 

 

 

 

 

  Osmrtnice in zahvale

* Polja označena z zvezdico prosimo obvezno izpolnite

Želim prejemati e-novice

39240