VODITELJ DARKO BEZENŠEK

Osmrtnice in zahvale

OSMRTNICA

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 76. letu utrujen od težke bolezni za vedno zapustil dragi mož, oče, dedi, brat, bratranec, stric in boter Franc Počivalšek iz Stranja 35, Šmarje pri Jelšah. Pogreb s pogrebno mašo bo v petek, 26. maja, ob 16-ih na pokopališču Šmarje pri Jelšah. Žara bo na dan pogreba od 10-ih v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.

ZAHVALE

"Prazen dom je in dvorišče,
naše oko zaman te išče.
Ni več tvojega smehljaja,
utihnil je tvoj glas,
bolečina in samota sta pri nas."
Mnogo prerano jih je zapustil ljubi mož, oče, dedi in tast Ferdinand Gobec. Iskreno se zahvaljujejo vsem sorodnikom, družini Toneta Šeliga, družini Danija Križana, družini Tojnko, Vinku in Nevenki Ivić, Ankici Kučiš, gospe Sandri in kolektivu Gastro Ptuj, Društvu vinogradnikov Gorca, vsem prijateljem in znancem za pisna in izrečena sožalja, darovano cvetje, sveče, za svete maše in denarno pomoč. Zahvaljujejo se patronažni sestri Zlatki Polajžer ob nudenju prve pomoči. Posebna hvala PGD Rogatec ob vsej pomoči pri organizaciji in izvedbi pogreba, gospodu naddekanu Andreju Grobelniku za lepo opravljen cerkveni obred, pevcem za odpete žalostinke in odigrano tišino, pogrebni službi Gekott za organizacijo. Hvala vsem, ki ste jim v težkih trenutkih stali ob strani in njihovega Nandija pospremili v velikem številu na njegovi zadnji poti. Vsem in vsakemu posebej še enkrat hvala. Žalujoči žena Jožica in hči Karmen z družino.


Ob nenadomestljivi izgubi njihove mame, ome, tašče, sestre, tete, sosede in prijateljice Ane Jazbec iz Rogaške Slatine se iskreno zahvaljujejo sorodnikom, prijateljem in znancem za izrečena sožalja, darovano cvetje, sveče in svete maše. Hvala celotnem osebju Pegazovega doma v Rogaški Slatini in Doma upokojencev Šmarje pri Jelšah za nego in skrb ter kolektivu Kardiološkega oddelka bolnišnice Celje za dolgoletno zdravljenje in lajšanje bolečin v zadnjih urah. Hvala pogrebnemu zavodu Žekar, gospodu župniku za obred in poslovilne besede, pevcem za odpete žalostinke in cvetličarni Ružica. Vsem in vsakemu še enkrat hvala. Žalujoči vsi njeni.


"Nasmešek tvoj v nas nikoli ne bo zbledel, 
tvoj obraz v spominu nam bo večno živel."
Ob boleči izgubi drage žene, mame, babice in sestre Jožice Ogrizek iz Šerovega 21 se iskreno zahvaljujejo vsem sorodnikom, sosedom, prijateljem in znancem, ki ste darovali cvetje, sveče, za svete maše in jim izrekli pisna in ustna sožalja ter vsem, ki ste jo v tako velikem številu pospremili na njeni zadnji poti. Iskrena hvala gospodu župniku za lepo opravljen obred in besede slovesa ter pogrebnemu zavodu Gekott. Vsem in vsakemu posebej še enkrat iskrena hvala. Žalujoči vsi njeni.  

 

 

 

  Osmrtnice in zahvale

* Polja označena z zvezdico prosimo obvezno izpolnite

Želim prejemati e-novice

15853