april 6, 2017

Branko Tamše še naprej trener Celjanov

Celjske rokometaše bo še vsaj do konca sezone 2019/2020 vodil trener Branko Tamše. Klub je dopoldne z njim podpisal novo, triletno pogodbo, podpis z novinarsko konferenco so v živo prenašali kar na družabem omrežju.

Tokratna novinarska konferenca in podpis pogodb sta bila prvič kar prek družabnih omrežij. Po koncu so si Tamše, Cizej in Planteu takole segli v roke. (Foto: RK Celje)

Za stabilno vodstvo
Rokometni klub Celje pivovarna Laško je prek Facebooka in Instagrama sporočil, da bo nad člansko ekipo še naprej bdel Branko Tamše. V klubu ostaja tudi direktor Gregor Planteu, predsednik Bojan Cizej je tudi z njim podpisal novo, triletno pogodbo. „Pred našim klubom so precejšnji izzivi, imamo smele načrte in če jih hočemo uresničevati, je zelo pomembno, da imamo stabilno, trdno klubsko vodstvo. Zato podaljušemo pogodbo z direktorjem in prvim trenerjem. O tem smo razpravljali tudi na torkovi seji upravnega odbora. Predlog je bil soglasno podprt,“ je ob podpisu pogodbe dejal Cizej.

Velika odgovornost
Branko Tamše, ki je v klubu že od konca leta 2013, priznava, da je imel še nekaj ponudb, a izbral je, da ostane v knežjem mestu. „Iskreno povedano, je bila prva in edina želja RK Celje Pivovarna Laško, zato sem zelo ponosen in vesel, da smo podaljšali sodelovanje. Hkrati se zavedam, da je to velika zaveza oz. odgovornost do navijačev, podpornikov in vseh ljudi, ki imajo radi ta klub,“ so bile besede, s katerimi je Tamše pospremil podpis pogodbe in dodal, da ciljev ne manjka. V slovenskem prostoru se bodo trudili še naprej ohranjati primat najboljšega rokometnega kluba, na mednarodnem parketu pa si želijo stopiti še kakšno stopničko višje. A prvi cilj je uspešno zaokrožiti to sezono. V končnici državnega prvenstva jih to soboto čaka tekma s Krko, sredi aprila gredo še v lov na pokalno lovoriko. (AD)