september 26, 2016

Polna doza smeha v slatinskem gledališču

Gledališki abonma v Rogaški Slatini tudi v tej sezoni prinaša zanimive predstave. Obiskovalci se bodo ob njih pošteno nasmejali, saj obljubljajo pet komedij. Večina od njih je navduševala tudi na Dnevih komedije.

Na slatinskem odru si bo med drugim mogoče ogledati komedijo Večno mladi, Drame SNG Maribor. Na Dnevih komedije je od petih možnih točk dobila 4,8992 točke. (Foto: Damjan Švarc)

Vsak mesec ena komedija
„Komedije, ki so na programu za naš letošnji gledališki abonma, so prejele zelo dobre ocene občinstva na letošnjih Dnevih komedije v Celju,“ poudarja Melita Stiplošek iz Javnega zavoda za turizem in kulturo Rogaška Slatina. Prav komedije so najbolj priljubljeni žanr številnih abonmajev. Stiploškova razlaga, da bodo abonenti v Rogaški Slatini v predstavah uživali enkrat na mesec, prva bo novembra. Abonma prinaša komedije Trio, Pašjon, Večno mladi, Sladoled in Čudežna terapija. Pripravila so jih različna slovenska gledališča, v njih bo videti tudi številne dobro poznane gledališče igralce. Podrobnosti o komedijah in abonmaju najdete TUKAJ. (AD)