december 11, 2017

Postani Afroditina prijateljica

NOVA NAGRADNA IGRA! Imaš prijateljico, ki si zasluži še posebno pozornost? Zaupaj nam, zakaj, in z malo sreče bomo obe povabili v Kozmetiko Afrodita v Rogaško Slatino. Razveselili vaju bomo z vrednostnim bonom, lahko pa dobita tudi glavno nagrado – wellness razvajanje. Prijavi se TUKAJ.

Prijavi sebe in svojo prijateljico v nagradno igro Kozmetike Afrodita.

Tudi Božiček pride
December je mesec, ko se čas malce ustavi in je prav, da nekaj več pozornosti kot običajno namenimo sebi, družini in prijateljem. Vsako dekle, mama, žena ima gotovo prijateljico, ki si zasluži še posebno pozornost. Preseneti jo! Prijavi se v našo nagradno igro Afroditine prijateljice. Če te pokličemo, nam povej, zakaj svoji prijateljici privoščiš razvajanje, zakaj je vajino prijateljstvo tako posebno ... V soboto, 16. decembra, vaju bomo povabili na sedež Kozmetike Afrodita v Rogaško Slatino, kjer vama bomo podelili vrednostni bon za nakup izdelkov, z nekaj sreče bosta med vsemi Afroditinimi prijateljicami prav ti in ona uživali na wellness razvajanju. Pa še Božiček nas bo obiskal! Prijavi se TUKAJ.

20 % popusta
V Kozmetiko Afrodita pa lepo vabljeni tudi ostali, saj bodo v petek, 15. decembra, in v soboto, 16. decembra, v trgovini na sedežu podjetja na vse nakupe priznali 20 % popust za božični shopping. Našli boste ideje za darila za prav vse člane vaše družine in tudi za najbolj izbirčne prijatelje in prijateljice.