januar 10, 2017

Jubilejna priznanja podjetnikom na Šmarskem

Obrtno-podjetniška zbornica Šmarje pri Jelšah je na letnem srečanju v Rogaški Slatini svojim članom podelila jubilejna priznanja. Za okrogle obletnice delovanja jih je prejelo 54 članov. Najvišjega priznanja se je razveselil prevoznik Alojz Godler iz Kozjega, za 35 let opravljanja obrtne dejavnosti.  

Nagrajenci Darko Stojnšek, Aleksander Mrkša in Srečko Kunst s častnim članom zbornice Antonom Kamenškom (foto: Damjan Regoršek)

Priznanja so dokaz vztrajnosti in marljivosti
Na tradicionalnem letnem srečanju, ki ga Območna obrtno-podjetniška zbornica Šmarje pri Jelšah pripravlja za svoje člane in poslovne partnerje zbornice, so podelili jubilejna priznanja za 10, 15, 20, 25, 30 in 35 let opravljanja dejavnosti. Najvišje priznanje je za 35 let dela na področju prevozništva prejel Kozjan Alojz Godler. Z zlatim jubilejnim priznanjem za 30 let delovanja so se okitili Edo Jagodič, Vladimir Schmidt, Franc Stojnšek, Franc Trupaj, Marija Ulčnik, Edvard Zdolšek in Avtoservis Strašek. Prvič so podelili tudi priznanje družinske tradicije v obrti, razveselili so se jih Darko Stojnšek za nadaljevanje 45-letne družinske tradicije ter Aleksander Mrkša in Srečko Kunst za 50 let. Kot je v nagovoru članstvu povedal predsednik zbornice Darko Stojnšek, so priznanja dokaz vztrajnosti, marljivosti in vpetosti v delo. (SP)

Galerija slik