april 2, 2016

Katere so bile prvoaprilske šale?

Prvi april je dan, ko nihče ne zameri kakšne šale. In tudi mi smo vas malce potegnili za nos. Preverite, katere novice so bile izmišljene.

Prvi april je znan tudi kot dan norcev oziroma dan norčavosti

Misja za zdaj ne bo evropski komisar za turizem
Na naši spletni strani in v radijskem informativnem programu smo napovedali kandidaturo župana občine Podčetrtek in predsednika Turistične zveze Slovenije Petra Misje za evropskega komisarja za turizem. Kot lahko preverite TUKAJ, nam je tudi sam Misja povedal, da ima od kandidature velike upe in da pričakuje podporo. Novica je bila prvoaprilska šala. Prav tako kot novica na naših radijskih valovih o gradnji fontane piva v Laškem. Na srečo ne drži niti informacija o zaprtju vitanjskega središča evropskih vesoljskih tehnologij zaradi velikih finančnih težav in možnosti, da bi ga kupil novogoriški Hit ter v njem uredil zabaviščno-igralniški center.

Usodno vino ostaja na Primorskem
Pošalila sta se tudi naša jutranjika Katja in Davor, ki si želita, da bi novo sezono priljubljene slovenske serije Usodno vino snemali na Virštanju. Informacijo so nam potrdili tudi igralca iz serije Janez Hočevar – Rifle in Jernej Kuntner, vinar Silvo Toplišek in Matija Jagrič iz Hiše vin Emino, a vsi so le sodelovali pri prvoaprilski šali. (UR)

Datoteke

Se bo naslednja serija Usodno vino res dogajala na Virštanju?