december 13, 2017

Naravni izdelki Lepa Vida so lepo darilo

V Krajinskem parku Sečoveljske soline ročno pridelujejo morsko sol po tradiciji stari več kot 700  let. Morje je prava zakladnica naravnih učinkovin, delček tega bogastva pa je ujet v naravnih izdelkih Lepa Vida, ki so lahko tudi lepo darilo.

Naravni izdelki Lepa Vida so lahko tudi lepo darilo

Linija vrhunskih naravnih izdelkov za osebno nego Lepa Vida iz Piranskih solin ponuja pestro paleto naravnih izdelkov, ki ne vsebujejo parabenov, parafina, silikonov, umetnih barvil in umetnih dišav. Sol za kopel Lepa Vida je bogata z minerali morja, ki naredijo kožo voljno in mehko, solni piling pa učinkovito odstranjuje poroženele celice in poskrbi za gladko, čvrsto in sijočo kožo. Pri negi pa ne smemo pozabiti na olje in mleko za telo, ki kožo intenzivno nahranita ter ji dajo mehkobo in visok sijaj. Tu pa so še naravna mila Lepa Vida, ki so jim dodani naravni cvetovi sivke, listi verbene, morsko blato ali grozdne peške.

Blagodejna solinsko blato in slanica
Solinsko blato je s slanico obogateno morsko blato pastozne, naravno mehke konsistence in črnikaste barve. Je naravna učinkovina, ki se uporablja v sprostitvene in lepotne namene, saj pospešuje izločanje znoja in odpadlih snovi iz telesa, koža pa postane mehkejša, bolj napeta in čistejša, zato se priporoča pri tretmajih za odpravo celulita in preoblikovanju telesa, kot tudi za masko za obraz. Potem pa je tu še slanica, ki ostane na solnih poljih potem, ko solinarji poberejo kristalizirano sol. Slanica je gosto koncentrirana tekočina, ki ima višjo gostoto in višjo vsebnost mineralov od morske vode. Slanico se lahko uporablja za čiščenje in nego obraza, v kopeli ali kot naravni deodorant.  

PROMOCIJSKO BESEDILO
SPA LEPA VIDA RAZVAJA Z DAROVI MORJA

 



Galerija slik