april 21, 2017

V Podčetrtku mojstri dobrega počutja

V občini Podčetrtek znajo dobro razvajati, ponašajo se z dvema od petih najboljših wellnessov v Sloveniji. Orhidelia iz Term Olimia je že osmo leto zapored "Naj wellness" v kategoriji velikih centrov sproščanja in užitka, Wellness Lara z Jelenovega grebena v Olimju pa je najbolj prepričal med podeželskimi wellnessi.

Wellness Lara z Jelenovega grebena stavi na drugačnost.

Orhidelia »Naj wellnes« že osem let
Poslušalci oddaje Dobro jutro, Slovenija in obiskovalci turistično-informativnega portala so že deveto leto izbrali najboljše slovenske wellness centre. V dveh od petih možnih kategorij sta slavila wellnessa iz naših krajev. Orhidelia iz Term Olimia v Podčetrtku je že osmo leto zapored prejela najvišje priznanje v kategoriji velikih centrov sproščanja in užitka. Prokurist in vodja marketinga Vasja Čretnik je prepričan, da so obiskovalce najbolj prepričali z lepo arhitekturo in krasnimi storitvami, ki jih nenehno nadgrajujejo. Naziv je namreč težko pridobiti, še težje ga je obdržati. "Zdaj ko smo osem let na prvem mestu, kar s strahom pričakujemo, kdo bo tisti, ki nas bo prehitel. Seveda se nenehno trudimo: z inovacijami, novimi storitvami, savna programi, uvajanjem selfness dneva in vsem ostalim, da Orhidelia ostaja zanimiva gostom,« razlaga Čretnik. Hkrati napoveduje, da bo Orhidelia kmalu dobila novo konkurenco - prenovljen in nadgrajen Wellness Termalija, ki bo v Termah Olimia v celoti zaživel v prihodnjem letu. V kategoriji velikih centrov sproščanja se je na drugo mesto uvrstil Wellness Spa Center Thermana Laško, tretja je bila Balnea iz Dolenjskih Toplic.

Lara iz Olimja najboljši podeželski wellness
V kategoriji Podeželski wellness je tokrat prvo mesto zasedel Wellness Lara z Jelenovega grebena v Olimju. Direktor in lastnik Borut Ježovnik priznava, da so se laskavega naziva po tihem nadejali, saj so v zadnjem letu veliko postorili na kakovosti storitev. Ježovnik meni, da so obiskovalce prepričali z ambientom, lepoto, kakovostjo wellnessa in dobrim počutjem ljudi, ki odhajajo od njih. "Inovativnost, novi pristopi k delu, tri hčere, ki redno skrbijo za novitete in spremljanje trendov. To je naša dodana vrednost. Mislim, da smo zaokrožili cel kompleks v obliko, ki ima širšo dimenzijo. To privablja vedno več gostov, tudi iz tujine,« ocenjuje Ježovnik in poudarja, da je ključ do njihovega uspeha drugačnost. Kaj vse še lahko doživite na Jelenovem grebenu v Olimju, preverite v spodnjem posnetku. V kategoriji Podeželskih wellnessov se je sicer na drugo mesto uvrstil wellness Korošec iz Mozirja, na tretje pa wellness Kmetije Podpečan iz Galicije pri Žalcu. Iz naših krajev je v kategoriji Turizem – mali tretjo nagrado prejel tudi Wellness Term Dobrna. (SP)

Datoteke

Borut Ježovnik o doživetjih na Jelenovem grebenu