marec 20, 2017

Na klepetu z Gorskim zdravnikom

Slovenijo je obiskal igralec Hans Sigl iz izjemno priljubljene serije Gorski zdravnik. Ogledal si je našo prestolnico in se srečal z oboževalkami. Čas si je vzel tudi za Štajerski val. Veliko zanimivega nam je povedal. Prisluhni!

Hans Sigl si je vzel čas tudi za naš radio, srečal se je s Katjo Žolgar.

Dobil legendarnega ponyja
Sigla so v Ljubljani pričakali z zelenim mercedesom, točno takšnim, kot ga vozi v seriji. Zanj so pripravili velik sprejem, kjer se je zbralo okoli 5000 ljudi, zvezdnik pa je več kot uro delil podpise in se fotografiral z oboževalkami in oboževalci. Postal je tudi novi ponosni lastnik legendarnega rdečega ponyja. Posebej zanimo pa je bilo njegovo slovo od oboževalcev. Poslovil se je tako, da je sedel za bobne in odigral naslovno pesem serije - Patience skupine Take That.

Pred novo sezono 
Hans Sigl je v Slovenijo prišel le nekaj dni pred začetkom predvajanja nove sezone Gorskega zdravnika. Prvi del si boste lahko ogledali že nocoj ob 20. uri na POP TV-ju. Katja Žolgar je srečanje z njim izkoristila tudi za vprašanje, kaj pričakovati v novi sezoni. In še veliko zanimivega ji je povedal Hans Sigl, ki tudi prav lepo pozdravlja poslušalke in poslušalce Štajerskega vala. Na veselje vseh je tudi obljubil, da v Slovenijo še pride. (KŽ)

Datoteke

Pogovor z gorskim zdravnikom