julij 17, 2018

Na nogometne tekme v Celje z VIP vstopnico

Konec tedna se začenja nova sezona državnega nogometnega prvenstva. Nogometni klub Celje že prodaja sezonske vstopnice za ogled tekem na stadionu Z'Dežele, ob čemer so pripravili tudi novost. Za 1.000 evrov lahko kupite sezonsko VIP vstopnico.

Takšna je sezonska vstopnica za ogled tekem članske ekipe NK Celje. (Foto: NK Celje)

60, 50 oz. 30 evrov
V novi sezoni celjske nogometaše čaka 18 prvoligaških domačih tekem državnega prvenstva, ob tem bodo igrali tudi v Pokalu Slovenije, kjer so se minulo sezono uvrstili v polfinale. S sezonsko vstopnico bo mogoč ogled vseh tekem na areni Z'Dežele. Odrasli bodo zanjo odšteli 60 evrov, če ste sezonsko vstopnico imeli že prejšnjo sezono, pa vas bo letos stala 50 evrov. Za upokojence, študente in dijake je cena sezonske vstopnice 30 evrov. „Če vemo, da je cena vstopnice za posamezno tekmo 6 evrov, lahko hitro izračunamo, da je s sezonsko vstopnico že enajsta tekma brezplačna,“ pravi predstavnik za odnose z javnostmi NK Celje Mitja Knez.

Kaj prinaša VIP vstopnica?
Celjani so po vzoru velikih evropskih klubov pripravili tudi novost – sezonsko VIP vstopnico. Cena ne bo dosegla takšne višine kot v Evropi, vseeno pa bo treba kar pošteno seči v žep. VIP sezonska vstopnica stane 1.000 evrov, poleg spodbujanja nogometašev z VIP tribune pa prinaša še ostale ugodnosti. Podrobneje o njih Mitji Knezu prisluhnite v spodnjem posnetku, še številne podrobnosti o vstopnicah in tekmah celjskih nogometašev pa najdete TUKAJ. (AD)

Datoteke

Mitja Knez o VIP vstopnici