avgust 3, 2018

Podarjamo pol leta brezplačne elektrike!

[NAGRADNA IGRA] Le kdo se ne bi razveselil brezplačne elektrike za pol leta?! Morda nagrado dobiš prav ti. Pošlji nam čim starejšo plačano položnico oz. račun za elektriko v gospodinjstvu dobaviteljev ECE ali Elektra Celje. Morda bo prav tvoja najstarejša.

ECE podarja pol leta brezplačne elektrike!

Pobrskaj po predalih, podstrešju …
Si med tistimi, ki pridno shranjujejo stvari, ker človek pač nikoli ne ve, kdaj bo še kaj prav prišlo? Tokrat ti lahko to prinese kar pol leta brezplačne elektrike! Dobil jo bo tisti, ki nam bo poslal plačano položnico oz. račun za elektriko v gospodinjstvu dobavitelja ECE oz. njegovega predhodnika Elektra Celje z najstarejšim datumom. Pobrskaj po predalih in škatlah, morda kakšno zares staro najdeš na babičinem podstrešju.

Kam poslati dokazilo?
Pošlji nam položnico oz. račun ali pa njuno fotokopijo, fotografijo ali sken, bodisi prek SPLETNEGA OBRAZCA, ki ga najdete TUKAJ, na MAIL info@stajerskival.si, ali pa po KLASIČNI POŠTI na naslov Radio Štajerski val, Drofenikova 1, 3230 Šentjur, s pripisom »ELEKTRIKA«. V vseh primerih dodaj še svoj naslov in telefonsko številko. Poleg glavne nagrade – pol leta zastonj elektrike pri ECE – obljubljamo še lepe dnevne nagrade.

Časa je do 16. avgusta
Podrobna pravila nagradne igre najdete TUKAJ, zdaj pa hitro iskat položnice, časa imaš najkasneje do 16. avgusta do polnoči.