julij 7, 2017

Novost: v Podčetrtku kampiranje z razkošjem

V Termah Olimia so odprli Glamping Olimia Adria Village, prvi glamping s termalno vodo v Sloveniji. V njem so namestili 20 nadstandardnih in okolju prijaznih šotorov, v katerih je poskrbljeno za vso potrebno udobje. Naložba za ljubitelje luksuznega oddiha v naravi je vredna okoli milijon evrov.

Glamping Olimia Adria Village za ljubitelje prestižnega oddiha, romantike in narave.

Prvi glamping s termalno vodo
V Podčetrku so združili glamur in kampiranje - v obliki glampinga, ki postaja vse bolj priljubljena oblika preživljanja dopustov. V kampu Natura so postavili prvi glamping s termalno vodo v Sloveniji, v njem so namestili 20 nadstandardnih in okolju prijaznih šotorov, v katerih je vso potrebno udobje za prijetno preživljanje počitnic v stiku z naravo. "Naš glamping je namenjen vsem ljubiteljem narave, ki se ne želijo odreči udobju in luksuzu v času počitnic. Šotori imajo vse, kar nudi hotel, zasebno teraso, kopalnico, televizijo, klimatsko napravo, nekateri tudi zasebno kuhinjo," pravi direktor prodaje in marketinga Vasja Čretnik in dodaja, da prijeten ambient dopolnjujejo plaža z bazenom, zasebna masažna kad, majhni potočki in lepa arhitektura parka. Posebnost so tudi skupni prostori za druženje, zgrajeni v stilu odprtega ognjišča. Glamping Olimia lahko sprejme 62 gostov, izbirajo lahko med šotori za 2 ali 4 osebe. Nočitev v glavni sezoni stane od 180 do 360 evrov na dan.

Za petične goste iz vse Evrope
Naložba za ljubitelje luksuznega oddiha je stala okoli milijon evrov. Terme Olimia so jo uresničile skupaj s partnerskim podjetjem Adria Dom, ki je prispevalo nadstandarne šotore z vso opremo, Terme pa so uredile prostor in poskrbele za vso ostalo infrastrukturo. Kot so še poudarili v Termah Olimia, je celoten butični resort rezultat dela najboljših arhitektov za glamping na svetu. Za arhitekturno ureditev je bil zadolžen arhitekt Borut Kokelj, ki si je v glampingu prizadeval združiti moderno in naravno. Na oddihu v šotorskih vilah pričakujejo petične goste iz vse Evrope, doslej je bilo največ zanimanja med turisti iz dežel Beneluksa, Velike Britanije, Kuvajta, Hrvaške in Slovenije. (SP)