december 7, 2017

Obiskali smo Božičkovo tovarno daril

Radijci smo sredino popoldne izkoristili za obisk Božičkove tovarne daril. Prišli smo z vrečkami daril, domov pa odšli polni topline v srcih, ker smo tudi mi pomagali narediti nekaj lepega za otroke, ki jih pod smrečico sicer morda ne bi čakalo božično presenečenje.

Radijci smo z veseljem postali Božičkovi pomočniki. Zavili smo vsa darila, tudi za sodelavce, ki zaradi dela niso mogli priti sami.

Zaradi izjemnega odziva ljudi bo cilj presežen
Božičkova tovarna daril, ki jo pripravlja Humanitarno društvo Enostavno pomagam, je vrata letos odprla že tretjič. Minuli dve leti sta, kot pravi predsednik društva Milan Ninić, presegli vsa pričakovanja, saj so obdarili precej več otrok, kot so sprva načrtovali. Kaže, da bo tudi letos tako. »Danes je 12. dan Božičkove tovarne, svojega Božička pa že ima 500 otrok. To je popolnoma preseglo naša pričakovanja. Vesel sem, da bomo presegli letošnji cilj, to je obdariti 700 otrok,« navdušeno pove Ninić. Božičkovo tovarno daril lahko sicer obiščete do 19. decembra, nato jih bodo dostavili tistim, ki so jim namenjena. Tudi radijci smo svoja darila z veseljem zavili v praznični papir in odložili k ostalim, da bodo do božiča prispela do otrok. V spodnjih posnetkih prisluhnite, zakaj smo se tudi letos odločili, da postanemo Božičkovi pomočniki, prisluhnite tudi »glavni« Božičkovi pomočnici Jerneji Mastnak, ki razkriva, kako nam je šlo pri zavijanju daril. Z njo se je pogovarjala Nina Slak. Med poslušanjem pa si v galeriji oglejte še nekaj foto utrinkov. (NS)

Datoteke

ZAKAJ SMO RADIJCI POSTALI BOŽIČKOVI POMOČNIKI

JERNEJA MASTNAK RAZKRIVA, KAKO DOBRI SMO PRI ZAVIJANJU DARIL