april 9, 2015

Orhidelia znova naj wellness

Wellness Orhidelia iz Term Olimia je v akciji Dobro jutro, Slovenija že šesto leto zapored dobila laskavi naziv naj wellness v kategoriji velikih centrov dobrega počutja. Slavila so tudi smučišča Golte, RTC Jakec Trije kralji in Rogla.

Orhidelia je prejela že vrsto priznanj.

Edinstvena arhitektura in kakovostne storitve

V Orhidelii stavijo na edinstveno arhitekturo in odlične storitve. Po besedah vodje marketinga v Termah Olimia Vasje Čretnika je prav to tisto, kar jih dela drugačne od drugih ponudnikov wellness užitkov. Pravi, da si bodo laskavi naziv s trdim delom prizadevali obdržati tudi v prihodnje. Predvsem bodo veliko vlagali v kakovostne programe, izobraževanje kadra in dodatno ponudbo. Podrobnostim lahko sicer prisluhnete v spodnjem posnetku, pred mikrofon Štajerskega vala je Vasjo Čretnika povabila Snežana Prebil.

Slavili tudi na Golteh, Treh kraljih in Rogli

V kategoriji srednje velikih smučišč je največ glasov dobil smučarski center Golte. Med malimi smučarskimi centri pa je slavil RTC Jakec Trije kralji. „Že vrsto let se borimo s smučišči, ki obratujejo samo 20 ali 30 dni na sezono, pri nas pa pripravimo do 80 smučarskih dni. Zdaj se nam je ta trud povrnil v obliki tega laskavega naziva. Seveda je veliko pripomogel tudi odnos naših zaposlenih do obiskovalcev, torej prijaznost, ustrežljivost,“ nam je po prejemu priznanja povedal vodja smučišča Aleš Juhart. Med nagrajenci iz naših krajev je tudi Rogla, prejela je naziv družini prijazno smučišče. (SP, MK)

Datoteke

Vasja Čretnik o nagradi