oktober 7, 2016

Plastika Skaza najhitreje rastoče podjetje v regiji

Velenjsko podjetje Plastika Skaza je gazela savinjsko-zasavske regije. Družba Dnevnik nagrado podeljuje najhitreje rastočim podjetjem. Izbor vseslovenske gazele bo 19. oktobra.

Del ekipe Plastike Skaza. (Foto: spletna stran podjetja)

Razvoj in postavljanje smernic
Med nominiranci za savinjsko-zasavsko gazelo sta bili poleg Plastike Skaza še podjetji Mega M iz Velenja in Petre z Vranskega. Razglasitev zmagovalke je bila sinoči v Celju. Že tretjič je savinjsko-zasavska gazela postala Plastika Skaza. Komisija je zapisala, da je podjetje zelo razvojno naravnavo in da postavlja smernice v tehnološkem razvoju izdelkov iz pametne plastike.

Nagrade pokazatelj prave poti
To je še ena v vrsti nagrad za uspešno velenjsko podjetje. „Vsaka nagrada mi pomeni najprej to srečo, da našim zaposlenim pokažem, da grejo po pravi poti, pomeni pa tudi eno veliko odgovornost. Z vsako nagrado, ki jo dobiš, daješ ljudem vedeti, da si nekaj več, malo drugačen in se bojiš, da jih ne boš razočaral,“ je solastnica Plastike Skaza, Tanja Skaza, o nagradah dejala v marčevskem intervjuju za naš radio. V celoti mu prisluhnite TUKAJ. Pred kratkim pa smo se pogovarjali tudi z izvršno direktorico podjetja Ano Lauro Rednak, ki je postala evropska podjetnica leta v kategoriji predelovalne industrije. Prisluhnite ji TUKAJ. Ali bo Plastika Skaza že drugič tudi slovenska Gazela leta oz. najhitreje rastoče podjetje v državi, bo znano 19. oktobra, ko bo vseslovenska sklepna prireditev. (AD)