julij 11, 2017

Po napetem boju slavil Isaac Palma

Isaac Palma je zmagal na sobotnem festivalu Melodije morja in sonca. Navdušil je s skladbo Če te kdaj izpustim iz rok. Kaj nam je povedal po zmagi?

Isaac Palma je Argentinec, ki ga je v Slovenijo pripeljala ljubezen. Zdaj pri nas ustvarja in žanje uspehe. (Foto: osebni FB)

Odločili glasovi strokovne žirije
Tokratne Melodije morja in sonca so bile zelo napete. Isaac Palma je prejel 34 točk, prav tako Anika Horvat s pesmijo Ruleta, a zmagal je Argentinec, saj je v seštevku točk telefonskega glasovanja ter glasovanja občinstva, radijskih postaj in strokovne žirije prejel največ točk strokovne žirije. „Zelo sem srečen, da sem zmagal, to je velika nagrada. Melodije morja in sonca so največji festival v Sloveniji in kar težko je bilo verjeti, da sem zmagal. Je bilo presenečenje,“ nam je Isaac povedal po zmagi ter pesem ocenil z besedami: „Pesem je super lepa!“ To je njegova formula za uspeh, ki je navdušila tako laično kot strokovno javnost. Kaj je zmagovalec Melodij morja in sonca še povedal v pogovoru s Katjo Žolgar, prisluhnite v spodnjem posnetku, videospot pa si poglejte TUKAJ. (AD)

Datoteke

Isaac Palma po zmagi na Melodijah morja in sonca