december 4, 2017

Pred celjskim Citycentrom najbolj živahen del leta

Celjsko nakupovalno središče Citycenter tudi letos beleži zelo spodbudne poslovne rezultate. Trend rasti zaznavajo že od začetka leta, pred njimi pa je še nakupovalno najbolj živahen mesec, ki bo znova tudi dobrodelno obarvan.

Decembrsko dogajanje bo v Citycentru Celje zelo živahno.

Pričakujejo višje številke kot lani
V prvih desetih mesecih so v Citycentru Celje zabeležili 2,6-odstotno rast prometa, kar pomeni, da bodo številke ob koncu leta višje kot lani, ko se je promet ustavil pri 110 milijonih evrov. Pričakujejo, da bo število obiskovalcev tolikšno kot lani, ko je nakupovalno središče v celem letu obiskalo skoraj 6 miljonov obiskovalcev. V Citycentru dobre poslovne rezultate pripisujejo nenehnemu vlaganju v ponudbo, ki so jo tudi letos dopolnili z novimi ponudniki in blagovnimi znamkami. Vlagajo tudi v infrastrukturo. Po lanski prenovi garažne hiše so se letos lotili celotne strehe. Začeli so junija, končali pa bodo konec tega meseca. V prenovo bodo vložili okoli 2 milijona evrov.

Lepši prazniki tudi za rejniške otroke
November in december sta za trgovine in nakupovalna središča najpomembnejša meseca v letu, saj ljudje v predprazničnem in prazničnem času zapravimo več, vzamemo pa si tudi več časa za druženje. To opažajo tudi v Citycentru, zato bodo dogajanje popestrili z več dogodki. Že minuli konec tedna je zaživel božično-novoletni sejem v Lectovi ulici, kjer bo do konca leta zelo živahno. Obetajo se različni glasbeni nastopi in delavnice, pričakujejo tudi decembrske dobre može. Ne bodo pa v Citycentru Celje pozabili niti na dobrodelnost. Letos so, v sodelovanju z osmimi centri za socialno delo v celjski regiji, že deveto leto pripravili akcijo obdarovanja rejniških otrok. S pomočjo obiskovalcev, ambasadorjev in zaposlenih bodo praznične dni znova polepšali okoli 170 otrokom, starim med 5 in 10 let, ki so svoje novoletne želje narisali na risbice. Pomagate lahko tudi vi, in sicer tako, da izberete risbico z željo in to željo uresničite. (NS)