april 24, 2015

Razglasili naj prostovoljce v Celju

Celjski mladinski center je dopoldne gostil jubilejni deseti Festival prostovoljstva. Letos se je prijavilo 58 prostovoljcev, med njimi so v petih kategorijah izbrali naj prostovoljce.
Celjski mladinski center je gostil Festival prostovoljstva.
Med najprostovoljci kar štiri ženske
Na letošnji natečaj je prispelo 58 prijav, med katerimi je petčlanska komisija izbrala naj prostovoljce. V kategoriji med 12 in 15 let je naj prostovoljka postala Maja Dobnik, v kategoriji med 16 in 19 pa Zala Podkrižnik. Andrej Horvat je postal naj prostovoljec v starostni kategoriji med 20 in 29 let. Verica Štante je postala naj prostovoljka v kategoriji med 30 in 60 let, Ljudmila Lampret Conradi pa se je razveselila naziva v kategoriji nad 60 let.
 
 
Za prostovoljstvo v Celju se ni bati
Prostovoljstvo je v Celju zelo razširjeno, vsako leto pa v Celjskem mladinskem centru z veseljem ugotavljajo, da se jim pridruži več posameznikov, ki želijo svoj prosti čas nameniti drugim. Še posebej so ponosni, da je vse več prostovoljcev med upokojenci oziroma posamezniki starimi nad 60 let. O tem, zakaj se vse več ljudi odloča za prostovoljno delo, lahko vodji projektov v Celjskem mladinskem centru Ivani Ristić prisluhnete na spodnji povezavi. (NS)

Galerija slik

Datoteke

IVANA RISTIČ O RAZLOGIH ZA PROSTOVOLJSTVO