november 30, 2016

Šentjurski urad za delo se je preselil

Urad za delo Šentjur ima nove prostore. Iz središča mesta se je preselil na lokacijo, ki omogoča kakovostnejše delo, lažji dostop in tudi enostavnejše parkiranje.

Urad za delo Šentjur ima odslej lepše in bolj funkcionalne prostore.

Kakovostnejše delo in več prostora
Šentjurski urad za delo je pred dnevi zaživel v novih prostorih, v Centru Arida v Drofenikovi ulici. „S selitvijo smo pridobili nove, svetle, moderne prostore, dostop z dvigalom, olajšano je parkiranje. Najbolj pa nas veseli pridobitev predavalnice, v kateri bomo sedaj lahko izvajali obsežnejša kadrovanja, predstavitve prostih delovnih mest, skupinske oblike dela z brezposelnimi, predavanja, srečanja z delodajalci,“ ob selitvi pravi direktorica celjske območne službe Zavoda RS za zaposlovanje Alenka Rumbak in dodaja, da doslej niso imeli predavalnice in so tako za najnujnejše delavnice morali dodatno najemati prostore.

Številke nespremenjene
Urad, ki ima štiri zaposlene, ima nove prostore v najemu, najemnik je bil tudi na nekdanji lokaciji. Sporočili so nam še, da poslovni čas, uradne ure in vse telefonske številke ostajajo nespremenjeni. (AD, foto: Štajerski val)

Galerija slik