junij 12, 2015

Slatinska Afrodita predstavila novo kozmetično linijo

Podjetje iz Rogaške Slatine, Kozmetika Afrodita, obeležuje 45-letnico. Med drugim jo je proslavila z izdajo nove negovalne linije Pearl prestige. Pred dnevi jo je predstavila v Zagrebu. Prav Hrvaška je eden od pomembnejših tujih trgov te vodilne slovenske hiše lepote.

Lastnica in direktorica Afrodite Danica Zorin Mijošek (na sredini) si je tako kot njene gostje ob predstavitvi nove linije nadela ogrlico iz biserov.

Biseri za zdravo kožo
Kot pove že ime, so rdeča nit linije Pearl prestige biseri. „Biseri so drgoceno darilo narave, znamenje brezčasne lepote, simbol neokrnjene popolnosti in elegance. Znano je, da izvleček belih biserov izboljša navlaženost in metabolizem kože, pomaga vzdrževati njen tonus ter deluje antioksidativno,“ pravijo v Kozmetiki Afrodita, ki jo je pred 45 leti ustanovila Slatinčanka Danica Zorin Mijošek. Linijo so zasnovali za zahtevnejše potrošnice, namenjena pa je vsem vrstam kože.

17 tujih trgov, 600 izdelkov
Predstavitev linije v Zagrebu, kjer je Kozmetika Afrodita pred kratkim odprla nov center lepote, je bila v znamenju biserov, udeležili pa so se je tudi številni znani obrazi. Hrvaška je sicer eden od 17 tujih trgov, kjer so prisotni Afroditini kozmetični izdelki. Teh so v podjetju v dobrih štirih desetletjih razvili že več kot 600. Podjetje zaposluje skoraj 130 ljudi različnih strok, od farmacevtov, mikrobiologov, kemikov in kozmetičarjev do ekonomistov in trgovcev. (AD)

 

Galerija slik