TANJA SKAZA V RADIJSKEM SREČANJU

21.03.2016

Tanja Skaza v radijskem srečanju na Štajerskem valu: "Nikoli ne smemo nehati ustvarjati, z ustvarjanjem budimo otroka v nas."

Tanja Skaza, direktorica podjetja Plastike Skaza iz Velenja, je uspešna poslovna ženska  z vizijo, voljo, idejami in zavzetostjo, da zadeve izpelje do konca. Je nosilka prestižnih naslovov Femme Fatale in mlada slovenska managerka 2014 ter naj evropska managerka.  

Podjetje Plastika Skaza, ki ga vodi, se med drugim ponaša z naslovom Zlata gazela 2014, lani se je na Deloittovi lestvici najhitreje rastočih tehnoloških podjetij v Srednji Evropi uvrstilo med pet največjih v kategoriji Velikih pet, pred kratkim pa so v Dubrovniku prejeli nagrado Ustvarjalci stoletja. S Tanjo pa nismo govorili samo o poslu, pač pa tudi o družini in o tem, kje so meje med zasebnim in poslovnim. "Delo managerke se težko omeji na osem ur dnevno, vse je prepleteno. Vendar, če delaš s strastjo, ne šteješ ur. Ideje za nove projekte se ti včasih porajajo v najbolj nenavadnih situacijah in seveda izven delovnika. Znam pa si vzeti čas za družino, imava dva zelo živahna fanta, ki preprosto rečeta "mami, tudi ti se moraš igrati z nami ..." in se igramo ...", pravi Tanja Skaza, ki ima še veliko idej in načrtov za razvoj in rast podjetja ter njihovih blagovnih znamk. Predvsem barvite Cuisine, s katero povsod požanjejo veliko pozornosti, tako doma kot na različnih svetovnih sejmih. Še več v spodnjem posnetku radijskega srečanja. (UR)

TANJA SKAZA 1 DEL

TANJA SKAZA 2 DEL

TANJA SKAZA 3 DEL
Vreme v naših krajih

Štajerski val v sliki