januar 23, 2017

Tanja Žagar očarala v Kozjem

V Kozjem smo uživali v koncertu, polnem energije in dobre glasbe. Tanja Žagar je spet dokazala, da je prava »carica« in mojstrica odra. Tudi tokrat je povsem očarala polno dvorano v Kozjem, ki so jo napolnili domačini in Tanjini oboževalci od blizu in daleč. 

Tanja Žagar povsem očarala občinstvo v polni dvorani v Kozjem

Ob Tanji so na odru v Kozjem nastopili še otroci z OŠ Lesično in OŠ Kozje, ki so uživali tako na nastopu kot tudi na samih pripravah na koncert, saj jih je Tanja pred nocojšnjim skupnim nastopom večkrat obiskala na šoli. Tanja se, še posebej kadar nastopa v naših krajih, rada pohvali, da se tudi po njenih žilah pretaka kozjanska kri. Nocoj je bilo to v oKozjem še posebej čutiti, saj sta njen koncert v dvorani spremljala tudi njena oče in mama, ki je bila doma iz Imenega. In seveda sorodniki, ki so na svojo Tanjo izredno ponosni. Da imamo temperamentno rdečelasko preprosto radi, pa je dokaz tudi polna dvorana, ki je med koncertom prekipevala od energije. Tanja pa je povsem osvojila občinstvo s svojo toplino, smehom, glasom in stasom.
Koncert sta organizirala Studio GONG in Radio Štajerski val, na občini Kozje pa so gostoljubno odprli vrata imenitne dvorane Večnamenskega centra Kozje.
Hvala vsem, ki ste bili nocoj z nami. Verjamemo, da ste uživali, mi pa kmalu spet poskrbimo za nova presenečenja in prijetna druženja. Spremljajte nas na frekvencah 93,7 in 87,6 MHz.

POVEZANE VSEBINE