april 24, 2015

Terme Olimia povečale obisk

Družba Terme Olimia je v prvem trimesečju letos ustvarila 78 tisoč nočitev, kar je za skoraj 7 odstotkov več kot v primerljivem obdobju lani. Dobro poslovanje naj bi bilo odraz pestre in kakovostne ponudbe.

Orhidelia - naj center dobrega počutja privablja predvsem tuje goste.
Največ Slovencev in Italijanov
»Rezultati so odlični, presegli smo načrte na kar smo zelo ponosni. Veseli smo, da imajo gostje radi naše terme in da se k nam radi vračajo,« pravi vodja marketinga Vasja Čretnik. Poleg domačih gostov podčetrteške terme obišče veliko tujcev, predvsem iz sosednjih držav. V prvem trimesečju so bili še vedno najbolj zastopani Italijani, sledili so Avstrijci, gostje iz Hrvaške, Srbije in Rusije.
 
 
 
Prepričajo kakovostne storitve
Dober obisk je po besedah Čretnika rezultat prizadevanj celotne ekipe Term Olimia, saj vseskozi stremijo k obogatitvi doživetij gostov. Visoki zasedenosti, kot pravi, tako botrujejo odlične storitve, ki so plod trdega dela in nenehnih vlaganj v turistično ponudbo. Z optimizmom pa v termah zrejo tudi v nadaljevanje sezone. Dober obisk se napoveduje za prvomajske praznike, rast prenočitev in kopalcev pa pričakujejo tudi v poletnih mesecih. Več o minulem poslovanju Vasja Čretnik. Prisluhnete mu lahko na spodnji povezavi. (SP)

Datoteke

VASJA ČRETNIK O POSLOVANJU