junij 10, 2017

Tudi letos s Štajerskim valom na Boč

Tudi letos gremo s Štajerskim valom na Boč, in sicer v nedeljo, 25. junija. Najprej se bomo pošteno razgibali. Na pohod startamo iz Kostrivnice ali iz Poljčan, vsi udeleženci prejmete majčke z logotipom Štajerskega vala in izbranih pokroviteljev, že na štartu pa vsak pohodnik prejme tudi vodo za na pot.

Okoli Planinskega doma na Boču, kjer za vse pohodnike pripravijo odlično malico, je prostora za posedanje v travi dovolj ...

Na vrhu pa bo kot vedno veselo! Za vse bo pripravljen golaž, zabavali se bomo ob glasbi Mladih korenjakov, z nami bodo folkloristi iz Kozjega in seveda radijci Štajerskega vala, ki bodo poskrbeli za številna presenečenja  – za odrasle in otroke. V spodnjihi galerijah preverite, kako fino in zabavno smo se imeli prejšnja leta. 
Rekreacija, prijetno druženje, spoznavanje radijske ekipe in obilica zabave torej. Vse to zaznamuje tradicionalni pohod na Boč, kamor se radijci Štajerskega vala v sodelovanju s planinci okoliških planinskih društev odpravimo vsako leto na zadnjo junijsko nedeljo z našimi poslušalci. Držimo pesti, da bo lepo vreme! Tudi glede varnosti je poskrbljeno, z nami so izkušeni planinci, ki bodo poskrbeli, da bomo hodili po pravih poteh in da bo naša pot na vrh varna, vsi pohodniki pa ste na dan pohoda tudi zavarovani pri Zavarovalnici Vzajemna.

Pripravljeni, da greste z nami? Veseli bomo vaše družbe, prijave in informacije pa najdete TUKAJ.

Galerija_Boč 2016

Galerija_Boč 2015

Galerija_Boč 2014

 

Galerija slik