september 30, 2016

V Celju nov pohištveni salon

Časi pohištvenim podjetjem v Sloveniji niso najbolj naklonjeni. Kar nekaj jih je zaprlo vrata, so pa še tudi takšna, ki vztrajajo in uspešno delajo. Eno takšnih je podjetje Akron, ki je ta teden v Celju odprlo nov pohištveni salon.

 

V novem pohištvenem salonu lahko bivanjske rešitve spoznate v praksi, pomagali vam bodo tudi svetovalci. (Foto: FB Akron Celje)


Akronov salon na Mariborski cesti je zasnovan kot stanovanje, kjer je mogoče najti zanimive pohištvene rešitve za manjše bivanjske enote. Ponujajo ideje, kako uporabno izkoristiti prostor za kar največje bivalno udobje. Ljubljansko podjetje Akron v slovenski pohištveni industriji vztraja že 27 let. Kot pravi direktor Dejan Mir, je v zadnjih letih veliko podjetij ugasnilo, tista, ki so ostala, pa bijejo hud boj. „Ljudje, ki so odgovorni za lesno branžo, so jo pripeljali do uničenja. Ostalo nas je še nekaj entuziastov, saj je v Sloveniji še kar nekaj močnega znanja na področju umetelne obdelave lesa,“ dodaja Mir. Po njegovem mnenju je za takšno stanje delno odgovorna tudi država: "Pusti naj nas pri miru, da delamo. Naj ne spreminja predpisov in sprosti delovno zakonodajo." Ker se morajo podjetja vsak dan bolj ali manj sama truditi za položaj na trgu, je pomembno, da se skušajo čim bolj približati svojim strankam. Prav zato je Akron v Celju odprl nov salon. (NS)

Galerija slik