marec 5, 2018

V Podčetrtek vabi nova Termalija FAMILY FUN

V Termah Olimia je zaživela nova Termalija FAMILY FUN, namenjena predvsem družinam z otroki. Do konca junija bodo uredili še Termalijo RELAX s ponudbo za sprostitev in rekreativno plavanje. Posodobitve bodo stale 10 milijonov evrov in veljajo za eno največjih naložb slovenskega turizma.

Nova Termalija s privlačno ponudbo vodnih doživetij.

V FAMILY FUN doživetja za vso družino
Wellnes center Termalija bodo do konca junija 2018 celostno prenovili in posodobili. Konec februarja so končali prvo fazo, ki je obsegala prenovo dosedanjega zunanjega dela Termalije z bazeni pod nekdanjo tendo in izgradnjo novega kompleksa FAMILY FUN. Ureditev kompleksa, ki nudi zabavo za celotno družino, je stala 8 milijonov evrov. "Obiskovalce vabi mogočna vodna oaza, z notranjim in zunanjim bazenom ter amfiteatrom, ob kateri je velik prostor za otroško rajanje z vodnimi pištolami, širokimi tobogani in plezalnimi mrežami. Vrhunec predstavljata avanturistična tobogana FUN & SPLASH plezalna stena nad bazenom s slapovi. Digitalna generacija je vse bolj zahtevna in išče še več. Tako jih bo izven bazena očaralo multidimenzionalno doživetje v 7D kinu, interaktivne igre, igralne konzole, elektronska košarka in interaktivna tla,» pravi direktor Term Olimia Florjan Vasle in dodaja, da bodo najmlajši uživali v igralnici OLILAND, kjer so inovativna igrala, poligon, stenski vzponi, suhi bazen z žogicami, labirint za premagovanje ovir in otroška plezala. Starši si bodo lahko medtem oddahnili ob najljubši pijači kar v bazenu, v Aquabaru ali pa v fitnesu. "Malčke bo navdušil svet BABY FUN, saj bodo lahko dojenčki čofotali in se igrali v bazenu z mivko in v zunanjem bazenu s posebnim senčnim jadrom za varnejše kopanje v poletnem času. Veselje mamic bo še toliko večje, ker bodo zanje namenjeni posebni prostori za previjanje, dojenje in pripravo otroške hrane. Vsi skupaj pa bodo lahko počivali v družinskem počivališču," pravi Vasle in kot novost izpostavlja še veliko savno Teater Vetra, ki lahko sprejme več kot sto ljudi hkrati.

Termalija RELAX do junija
V drugi fazi prenove želijo v Wellness centru Termalija urediti še Termalijo RELAX, ki bo namenjena vsem željnim sprostitve in plavanja. Po napovedih Vasleta bodo med drugim zgradili notranji in zunanji bazen s podvodnimi masažami, slap in počasno reko, vroči jacuzzi, tepidarij in Kneipp bar. Svetu savn bodo dodali še dve savni z inovativnim, programskim počivališčem ob kaminu. Prenova Termalije RELAX bo trajala od marca do konca junija, stala bo dodatna dva milijona evrov. Z njeno ureditvijo bodo Terme Olimia končale celovito ureditev Wellness centra Termalija, ki po besedah ministra za gospodarstvo in tehnološki razvoj Zdravka Počivalška velja za eno večjih investicij slovenskega turizma. Kot so sporočili iz term, ostajajo cene vstopnic do konca prenove nespremenjene, nato jih bodo zaradi posodobitev in dodatnih vsebin nekoliko zvišali. (SP)