avgust 6, 2016

V Šentjurju spet čas za Bazenjenje

Na šentjurskem bazenu bo sobotno popoldne posebej pestro. Študentski klub mladih Šentjur (ŠKMŠ) pripravlja tradicionalno Bazenenje s številimi zabavnimi igrami v bazenu in ob njem. Zvečer bo nastopila Nina Pušlar.

Nogomet na milnici je vedno zabaven. (Foto: ŠKMŠ)

Novost – jezdenje bika
Študentje z Bazenjenjem že tradicionalno popestrijo poletno dogajanje v Šentjurju in kopalcem ponuditi poleg osvežitve v bazenu še dodatne animacije. Obiskovalci se bodo tako preizkusili v zorbing nogometu, turnirju v drčanju in v letošnji novosti – jezdenju bika. Poskrbeli so tudi za najmlajše, v likovni delavnici bodo ustvarjali z barvami za tekstil.

20 let ŠKMŠ-ja
Bogato popoldansko dogajanje bodo nadgradili še z večernim koncertom priljubljene Nine Pušlar. Nastopila bo tudi skupina Jazz in The Pants, za zabavo bo prav tako skrbel DJ Crocy. Z letošnjim Bazenenjem bodo člani ŠKMŠ-ja proslavili tudi svojo 20-letnico obstoja. Martin Kacbek je dan pred Bazenjenjem v svojo družbo na Štajerski val povabil članico kluba Alenko Lorger, ki je o Bazenjenju razkrila še marsikatero podrobnost. Prisluhnite v spodnjem posnetku. (PŽ, MK)

Datoteke

Martin in Alenka Lorger o Bazenjenju