november 22, 2016

O odmevnem Večeru s prijatelji tudi v Nedeljskem mehu

Minuli petek je bil v Večnamenski dvorani v Podčetrtku 32. Štajerski valček, Večer s prijatelji. Nastopili so sami odlični glasbeni gostje, za povezovanje in zabavne vložke pa smo poskrbeli radijski moderatorji.  

Veselo je bilo na odru 32. Štajerskega valčka, Večera s prijatelji v Podčetrtku

Letošnji Štajerski valček je dobil še eno ime – Večer s prijatelji, kar se je izkazalo za ime, ki je čisto dobesedno opisalo dogodek. Številne obiskovalce so namreč zabavali priljubljeni izvajalci narodno-zabavne in zabavne glasbe. Večer smo tokrat preživeli v družbi ansamblov Unikat, Gadi, Petka, Navihanke, Poskočni muzikanti, Alfija Nipiča, Folklorne skupine Kozje, Tanje Žagar, skupine M.J.A.V., ansamblov Lun’ca, Sekstakord in Donačka ter Godbe Liboje. Kot že zadnjih nekaj let smo dogodek skozi večer popeljali voditelji radia Štajerski val, na željo naših fantov pa je kot presenečenje na odru Štajerskega valčka zapela še Zlata Martinc, polfinalistka šova Slovenija ima talent.

Še kako veselo je bilo tudi v zaodrju, kjer smo poklepetali z glasbenimi prijatelji, z našimi zdajšnjimi in nekdanjimi sodelavci ter s stalnimi poslušalci. Tina Murko Gajšek je z mikrofonom v rokah pridno beležila vtise glasbenikov takoj po prihodu z odra in kot boste slišali v pripeti oddaji, so bili navdušeni nad večerom, vzdušjem in odlično publiko. Pozitivno razpoloženje in za Štajerski valček že pregovorno najboljšo energijo boste lahko ujeli konec leta, ko za vas pripravljamo predvajanje posnetka 32. Štajerskega valčka. Že zdaj pa lahko napovemo, da se bo nadaljevala tudi zgodba Štajerskega valčka oziroma bolje rečeno zgodba našega radijskega Večera s prijatelji.