november 23, 2017

V Celje na jubilejni erotični sejem

Še dober teden je do jubilejnega, 10. erotičnega sejma sLOVErotika v Celju. Kot pravi organizator, družba Celjski sejem, z najbolj zabavnim in vročim sejemskim dogodkom zaključujejo letošnjo bogato sejemsko sezono. Obljubljajo tri dni dinamičnih, raznovrstnih in vizualnih erotičnih doživetij.

Jubilejna sLOVErotika bo na Celjskem sejmišču od 1. do 3. decembra. (Foto: Celjski sejem)

Več kot 70 nastopov, pride tudi Damjan Murko
V Celjskem sejmu so se ob jubilejnem mednarodnem erotičnem sejmu odločili, da pripravijo še bolj bogat in raznovrsten program, pri katerem so vključili želje in pričakovanja obiskovalcev minulih let. Kot pravijo, bo na tridnevnem dogodku vsak našel nekaj zase. Obeta se več kot 70 nastopov na glavnem odru ter v treh spremljajočih mini teatrih, ki bodo tematsko obarvani. Temperaturo bo letos dvigalo 18 nastopajočih tujih zvezdnikov in zvezdnic industrije za odrasle, domačih ne bo. Organizatorji pa obljubljajo, da bodo na svoj račun prišli tako obiskovalci kot obiskovalke. Letošnja novost je, da bo na sejmu prvič predstavljena tantrična umetnost zapeljevanja in masaže ter tantrična spolnost. Program bosta, kot že nekaj let, povezovala Oriana Girotto in Tadej Bricelj. Prvi in zadnji dan sejma se jima bo pridružil tudi štajerski slavček, Damjan Murko, ki bo zagotovo poskrbel, da bo vroče dogajanje še bolj zabavno.

Na sLOVErotiko tudi po nakup
Ob številnih nastopih erotičnih zvezdnikov in zvezdnic bo obiskovalcem na voljo tudi ponudba različnega erotičnega perila, erotični pripomočki, olja in kreme ipd. Predstavili se bodo tudi ponudniki erotičnih filmov, različni masažni saloni in nočni klubi. Podrobneje si o programu sejma sLOVErotika, ki vrata odpira 1. decembra, preberite TUKAJ. (NS)

Galerija slik