junij 27, 2017

Brez čakalnih vrst z Vzajemno

Zavarovanje Zdravstvena polica, ki ga ponuja Zavarovalnica Vzajemna, omogoča veliko več kot zgolj hitro obravnavo ter lažji in hitrejši dostop do zdravstvenih storitev. Vzajemna za zavarovanca v celoti pripravi načrt zdravljenja in mu pomaga vse od začetka do zaključka zdravljenja.

Direktorica PE Vzajemna Celje Tadeja Fendre o Zdravstveni polici Vzajemne

Gre namreč za pravo dodatno zavarovanje, pri katerem Vzajemna organizira obisk pri specialistu in po potrebi poskrbi za hitro organizacijo operativnega posega brez čakalnih dob. Tako lahko zavarovanci hitro začnejo z zdravljenjem, pri čemer jim tudi ni treba skrbeti za stroške. Zavarovalnica Vzajemna sodeluje z najboljšimi zasebnimi specialisti in bolnišnicami doma in v tujini (npr. tudi v Avstriji, Italiji, Nemčiji …). Zavarovanje poleg specialističnih pregledov krije tudi kar 850 operativnih posegov, omogoča pridobitev drugega mnenja priznanih domačih in tujih strokovnjakov, pod ugodnimi pogoji pa lahko v zavarovanje vključite še svoje otroke. 

»Hitra obravnava je pri zdravstvenih težavah izjemno pomembna, saj pomeni vsak izgubljen dan manjšo verjetnost uspešnega zdravljenja,« med drugim poudarja Tadeja Fendre, direktorica PE Zavarovalnice Vzajemna Celje.
Še več o zavarovanju Zdravstvena polica, pa tudi o zavarovanjih za tujino, ki so v času pred počitnicami zelo aktualna tema, pa lahko slišite v priloženem posnetku.

PROMOCIJSKA VSEBINA