september 23, 2017

Za Marjeto dva meseca elektrike skoraj zastonj!

Marjeti Strašek iz Poljčan bomo plačali 99 % dveh računov za elektriko! Med vsemi, ki ste sodelovali v nagradni igri, je žreb srečo namenil prav njej. Prisluhnite, kako ji je petkov jutranji klic Katje in Davorja polepšal dan!

Žreb je bil Marjeti Strašek namenjen kar dvakrat! V četrtek je za sodelovanje v kvizu prejela dnevno nagrado, Katja in Davor sta jo potem izžrebala še v petkovem velikem finalu!

V nagradni igri podjetja Energija plus smo malce preverjali vaše znanje o elektriki in energiji ter se ob tem tudi zabavali. Prisluhnite v spodnjem posnetku, kako ste se odrezali. Vsak, ki je imel srečo pri žrebu in sodeloval v kvizu, je dobil dnevno nagrado – brisačo Štajerskega vala. Imena vseh prijavljenih smo dali v boben in v petek v Mojem jutru izžrebali še veliko nagrajenko, ki ji bo podjetje Energija plus na dve mesečni položnici dalo 99 % popusta! Marjeta Strašek iz Poljčan je bila nagrade izjemno vesela in ganjena. Kako je bilo, ko sta jo poklicala naša jutranja voditelja Katja in Davor, prisluhnite v spodnjem posnetku.

Datoteke

Katja in Davor kličeta nagrajenko

Kaj smo vas spraševali v kvizu?