november 30, 2016

sLOVErotika za dame in gospode

Na Celjskem sejmu bodo leto končali vroče. Prihodnji konec tedna bo za visoko temperaturo in zabavo poskrbel 9. mednarodni erotični sejem sLOVErotika. Organizatorji obljubljajo nova imena erotične industrije in pestro ponudbo erotičnih pripomočkov.

Letos bodo lahko obiskovalci uživali v 44 odrskih nastopih znanih imen zabavne industrije za odrasle. (Utrinek s sLOVErotike 2015, foto: CS)

Za dame in gospode
Lanski erotični sejem je obiskalo okoli 11.000 obiskovalcev. Obisk po besedah organizatorjev po nekoliko sramežljivem začetku zadnja tri leta raste. Tudi letos bo sejem sLOVErotika postregel z novostmi na področju zabavne industrije za odrasle. V treh večerih se bo na odru zvrstilo 44 nastopov, ki jih bodo popestrile modne revije erotičnega perila ter pestra ponudba različnih erotičnih pripomočkov in izdelkov. Predstavile se bodo pornese Simony Diamond, Tyra Moon in Mira Cuckold ter striptizete Bonita, Charlie in Giselle. Temperaturo med nežnejšim delom občinstva bodo dvigali slačifantje Melvyn, Ronnie in Tyson. Manjkala ne bo niti domača erotična zvezda La Toya. Gostja sejma bo tudi srbska pornesa Coco De Mal, ki je stara znanka celjske sLOVEerotike. V znamenju erotike bo letos tudi gostinska ponudba, ki jo bo dopolnjevala pestra ponudba piv slovenskih craft pivovarjev. Podrobnejši program sLOVEerotike 2016 najdete TUKAJ. (NS)