Osmrtnice in zahvale

OSMRTNICE

 

 

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 77. letu zapustil dragi mož, oče in dedi Jožef Planinc z Buč. Pogreb bo v sredo, 27. oktobra. Njegovemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 11.30 do 14. ure v poslovnilni vežici na Bučah. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist šolskega sklada OŠ Kozje za šolo v naravi. Svoj dar lahko nakažete na TRR: SI56 01251-6030657428.

***

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 89. letu za vedno zapustil oče, tast, dedek, pradedek in stric Danijel Plevčak, po domače Kmetov Dani iz Pod Bellevueja v Rogaški Slatini. Pogreb bo v sredo, 27. oktobra ob 15. uri na pokopališču pri Sv. Trojici v Rogaški Slatini. Žara bo na dan pogreba od 11. ure v tamkajšnji poslovilni vežici. Na željo pokojnega, svojci prosijo, da namesto cvetja in sveč morebitne darove namenite v korist župnije Sv. Križ Rogaška Slatina.

***

Sporočajo žalostano vest, da jih je v 97. letu za vedno zapustila draga mama, babi, prababica in tašča Miljana Marin iz Rogatca. Pogreb bo v petek, 29. oktobra v družinskem krogu. Njenemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba med 13.00 in 14.30 uro v poslovilni vežici na pokopališču v Rogatcu. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist Rdečega križa.
 
***

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 82. letu za vedno zapustila draga mama, stara mama, sestra in teta NENA ŠRAML iz Kolodvorske ulice 29, Šmarje pri Jelšah. Pogreb bo v petek, 29. oktobra ob 16.00 uri na pokopališču v Šmarju pri Jelšah. Njenemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 12.00 ure v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.

***

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 76. letu zapustil dragi mož, ata in stari ata SILVO KOVAČIČ iz Gubnega 33, Lesično. Pogreb bo v četrtek, 28. oktobra ob 16.00 uri na pokopališču na Pilštanju v družinskem krogu. Maša bo po pogrebu. Žara bo na dan pogreba od 11.00 ure v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

 

 

V zaščito vašega zdravja in zdravja sorodnikov prosimo, da upoštevate navodila NIJZ v povezavi z omejitvijo obiskov, upoštevanja ukrepov testiranja, prebolevnosti in cepljenja ter zadrževanja v poslovilni vežici in na samem pogrebu.

  Osmrtnice in zahvale

* Polja označena z zvezdico prosimo obvezno izpolnite

33775