Osmrtnice in zahvale

OSMRTNICE

V globoki žalosti sporočajo, da jih je po hudi bolezni v 41. letu zapustil dragi sin, brat, svak in stric Marko Visočnik iz Prelaskega 5, Buče. Pogreb bo v torek, 2. marca, ob 15. uri na pokopališču Polje ob Sotli. Njegovemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 13. ure v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo.

***

Po dolgotrajni bolezni jih je v 56. letu zapustila draga hči, mama in žena Mirjana Bursać iz ul. XIV. divizije 58, Rogaška Slatina. Pogreb bo v sredo, 3. marca, ob 15. uri v ožjem družinskem krogu na pokopališču Sv. Trojica v Rogaški Slatini. Njenemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 13. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.

***

V 75. letu jih je za vedno zapustila draga žena, mama, babica in sestra Gabrijela Golob, po domače Vrbošekova Ela iz Sotenskega pri Šmarju 9. Pogreb drage pokojnice bo v petek, 5. marca, ob 15-ih v ožjem družinskem krogu na pokopališču Šmarje pri Jelšah. Njenemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 13-ih v tamkajšnji poslovilni vežici.

***

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 68. letu zapustil dragi ata in stari ata Zdravko Vnučec iz Boletine 14, Ponikva. Pogreb bo v soboto, 6. marca, ob 15. uri v ožjem družinskem krogu na pokopališču Ponikva. Od njega se lahko poslovite na dan pogreba od 12. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.

***

Z žalostjo v srcih sporočajo žalostno vest, da jih v 97. letu zapustila draga teta Frančiška Pišek iz Tratne pri Grobelnem. Pogreb bo v nedeljo, 7. marca, ob 15. uri v ožjem družinskem krogu na pokopališču Šentvid. Njenemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 12. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

 

 

ZAHVALE

Zdaj sameva velika soba,
v njej nič več iskren smeh
ne odmeva.
Ni te več med nami.
Pogrešamo tvoje veliko srce,
brez uspeha kličemo tvoje ime - ni te.

Ob boleči izgubi ljubljene žene, mame, babice in sestre Hilde Kropec iz Strmca pri Svetem Florijanu se iskreno zahvaljujejo sorodnikom, sosedom, prijateljem in znancem za izrečena sožalja, darovane svete maše, sveče, cvetje in denarno pomoč. Iskrena hvala ambulanti družinske medicine VoMed, patronažnim sestram Zdravstvenega doma Rogaška Slatina in kardiološkemu oddelku Splošne bolnišnice Celje. Hvala gospodu Vehovarju in somašnikoma za lepo opravljen pogrebni obred, pogrebni službi Žekar in trobentaču. Iskrena hvala tudi vsem sodelavcem iz podjetij: Em.tronic, Gradnje Colnarič, Eles, Veterina Kropec, KZ Šmarje pri Jelšah, EUREL in Vitli-Krpan. Hvala vsem, ki jo boste ohranjali v lepem spominu. Žalujoči vsi njeni.

***

V zaščito vašega zdravja in zdravja sorodnikov zaradi koronavirusa prosijo, da upoštevate navodila Ministrstva za zdravje v povezavi z omejitvijo obiskov in zadrževanja v poslovilni vežici in na samem pogrebu.

  Osmrtnice in zahvale

* Polja označena z zvezdico prosimo obvezno izpolnite

21650