Osmrtnice in zahvale

OSMRTNICE

V 50. letu jih je po hudi bolezni za vedno zapustila draga žena, mama, tašča, sestra in teta Zlatka Kolmanič, rojena Pogelšek, iz Rakovca 15, Grobelno, nazadnje je prebivala v Delavski ulici 12, Celje. Pogreb bo v soboto, 28. maja, ob 17. uri na pokopališču Šentvid pri Grobelnem. Njenemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 12. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.

***

Mnogo prerano jih je v 62. letu zapustila draga partnerka, mama, babica in sestra Darinka Gobec iz Tuncovca pri Rogaški Slatini. Pogreb bo v torek, 31. maja, ob 16. uri na pokopališču pri Sveti Trojici v Rogaški Slatini. Od nje se lahko poslovite na dan pogreba od 10. ure v tamkajšnji poslovilni vežici. 

***  

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 90. letu zapustil dragi mož, ata in stari ata Franc Podkrižnik starejši iz Polžanske Gorce 37, Šmarje pri Jelšah. Pogreb bo v sredo, 1. junija, ob 15. uri na pokopališču Sladka Gora. Od njega se lahko poslovite na dan pogreba od 13. ure v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče odklanjajo v korist cerkve na Sladki Gori.

  Osmrtnice in zahvale

* Polja označena z zvezdico prosimo obvezno izpolnite

23697