Osmrtnice in zahvale

OSMRTNICI

V 92. letu se je za vedno poslovil Stanislav Volavšek iz Ješovca pri Kozjem. Pogreb bo v ponedeljek, 3. oktobra, ob 16. uri na pokopališču v Kozjem. Njegovemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 12. uri v tamkajšnji poslovilni vežici.

***

Sporočajo žalostno vest, da je v 73. letu prenehalo biti plemenito srce dragega Alojza Matzele, po domače Oskarjevega Lojzeka. Zadnje slovo bo v torek, 4. oktobra, ob 16. uri na pokopališču v Kostrivnici. Žara bo v tamkajšnji poslovilni vežici od 11. ure. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo. 


ZAHVALA

Veš, da je vse tako, kot je bilo,
v vsaki stvari si, ki je v hiši;
v mislih si, besedah naših,
da, celo v sanjah,
le, da korak se tvoj
nič več ne sliši.

Ob boleči izgubi dragega moža, atija in starega ata Janeza Straška iz Ulice talcev 10, Šentjur, se zahvaljujejo vsem sorodnikom, sosedom iz ulice, prijateljem, znancem in nekdanjim sodelavcem Itra, d. o. o., Štore za izrečena sožalja, darovane sveče, cvetje in svete maše. Posebna zahvala gospodu župniku Niku Marovtu iz Buč za ganljivo opravljen obred. Hvala pogrebni službi Zagajšek za organizacijo pogreba, pevcem za lepo zapete pesmi in trobentaču za odigrano Cvetje v jeseni. Še enkrat hvala vsem, ki ste ga imeli radi, bili del njegovega življenja in ga pospremili k večnemu počitku. Žalujoči vsi njegovi

***

  Osmrtnice in zahvale

* Polja označena z zvezdico prosimo obvezno izpolnite

92475