Osmrtnice in zahvale

OSMRTNICE

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 59. letu zapustil Vili Ulčnik iz Golobinjeka ob Sotli 4 pri Podčetrtku. Pogreb bo v soboto, 15. maja, ob 16. uri na pokopališču Device Marije na Pesku. Žara bo na dan pogreba od 14. ure v tamkajšnji poslovilni vežici. 

***

Sporočajo žalostno vest, da jih je 84. letu za vedno poslovila draga mama, tašča, babica, prababica in sestra Marija Jus iz Cerovca pod Bočem 51, Rogaška Slatina. Pogreb bo v ponedeljek, 17. maja, ob 16. uri na pokopališču Sveta Trojica pri Rogaški Slatini. Od nje se lahko poslovite na dan pogreba od 14. ure v tamkajšnji poslovilni vežici. 

***

Z bolečino v srcu sporočajo, da je v 95. letu sklenila svojo zemeljsko pot ljuba Karolina Kunej iz Bistrice ob Sotli 12a. Od nje se bodo poslovili v torek, 18. maja, ob 16. uri na pokopališču v Bistrici ob Sotli. Žara bo na dan pogreba od 14. ure v tamkajšnji poslovilni vežici. 

***

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 85. letu zapustila draga mama, stara mama in prababica Marija Jančič iz Mestinja 15, Podplat. Pogreb bo v torek. 18. maja, ob 16. uri na pokopališču Sladka Gora. Njenemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 12. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.

 
ZAHVALE

V 67. letu se je za vedno poslovil dragi mož, oče, brat, dedi in stric Mirko Jančič iz Velikih Roden 22, Rogaška Slatina. Iskreno se zahvaljujejo vsem sorodnikom, sosedom, prijateljem ter znancem za izrečena sožalja, darovano cvetje, sveče in svete maše. Posebej hvala kolektivu MOS in Celjskim mesninam. Iskrena hvala duhovniku Jožetu Vehovarju za opravljen cerkveni obred ter pogrebni službi Žekar za spoštljivo opravljeno pogrebno slovesnost. Žalujoči vsi njegovi.

***

V 65. letu se je za vedno poslovil Vili Vrešnjak iz Podvin 19a, Planina pri Sevnici. Iskreno se zahvaljujejo vsem sorodnikom, sosedom, prijateljem ter znancem za izrečena sožalja, darovano cvetje, sveče in svete maše. Posebej hvala Mojci Nuč za ganljiv govor ter duhovniku Vladu Zupančiču za lepo opravljen cerkveni obred. Žalujoči vsi njegovi.


***

Ob boleči izgubi drage mame, babice, sestre in tašče Milke Hrovat iz Grajskega loga 3 v Šmarju pri Jelšah se iskreno zahvaljujejo vsem sorodnikom, sosedom in prijateljem za darovane sveče, cvetje in svete maše. Iskrena hvala gospodu župniku Tadeju Linasiju za opravljen cerkveni obred, pogrebni službi Gekott za spoštljivo opravljeno pogrebno slovesnost, Borutu za odigrano melodijo in pevki za odpete pesmi. Vsem iskrena hvala. Žalujoči vsi njeni.

***

Ob boleči izgubi dragega moža, sta, starega ata Franca Mlinariča iz Strtenice, Pristava pri Mestinju se iskreno zahvaljujejo vsem sorodnikom, sosedom, prijateljem za denarno pomoč, za darovane sveče, cvetje, svete maše in izrečena sožalja. Hvala gospodu Alojzu Podkrajniku za lepo opravljen cerkveni obred, Borutu za odigrano Tišino, Mateji za odpete pesmi, Urški Pevec za ganljiv govor, Olgi Perc in Cmokovim za nesebično pomoč. Vsem iskrena hvala. Žalujoči vsi njegovi.

***

Ob boleči izgubi drage stare mame in babice Marije Hrovat iz Senovice se iskreno zahvaljujejo sorodnikom, sosedom in znancem za izrečena sožalja, darovano cvetje, svete maše, sveče. Hvala tudi zdravnici Anici Smole in patronažnemu osebju zdravstvenega doma Šmarje pri Jelšah. Hvala duhovnikom za opravljen cerkveni obred, pevki za odpete pesmi. Hvala vsem. Žalujoči vsi njeni. 

***

V zaščito vašega zdravja in zdravja sorodnikov zaradi epidemije novega koronavirusa prosijo, da upoštevate navodila Ministrstva za zdravje v povezavi z omejitvijo obiskov in zadrževanja v poslovilni vežici in na samem pogrebu.

  Osmrtnice in zahvale

* Polja označena z zvezdico prosimo obvezno izpolnite

97205