SAMA MOJA MUZIKA

Osmrtnice in zahvale

OSMRTNICI

V 86. letu jih je zapustil dragi ata, dedek, pradedek, tast in stric Anton Kožuh iz Trebč 29, Bistrica ob Sotli. Pogreb bo v sredo, 19. septembra, ob 17. uri na pokopališču Bistrica ob Sotli. Žara bo na dan pogreba od 9. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 72. letu zapustil ata, brat in stric Adolf Paulovič iz Loga 12, Rogatec. Pogreb bo v četrtek, 20. septembra, ob 16. uri na pokopališču Sveti Rok pri Dobovcu. Žara bo od srede, 19. septembra, od 15. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

ZAHVALA

Ob nenadomestljivi izgubi hčerke, žene, mame, tašče ter babice Slavice Kruljc se zahvaljujejo za pomoč v teh težkih trenutkih onkološkemu inštitutu Ljubljana, zdravnici Iličevi, gospodu Marku Šramlu za opravljen cerkveni obred, govorniku za ganljive besede, vsem za darovane svete maše, cvetje in sveče, pevcem Svetega Štefana, tobentačema, pogrebni službi Gekott, sosedom, prijateljem in znancem ter vsem, ki ste jo na njeni zadnji poti pospremili v tako velikem številu. Žalujoči mama Hermina, mož Ivan ter Jani in Ksenija z družino.

 

  Osmrtnice in zahvale

* Polja označena z zvezdico prosimo obvezno izpolnite

Želim prejemati e-novice

99118