SAMA MOJA MUZIKA

Osmrtnice in zahvale

OSMRTNICI

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 79. letu za vedno zapustila draga Marija - Micka Gobec iz Rogatca. Pogreb bo v sredo, 20. februarja, ob 15. uri v Rogatcu. Od nje se lahko poslovite na dan pogreba od 11. ure v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču. 

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 47. letu nenadoma zapustila draga žena, mami, babi, hčerka, sestra, in snaha Bernardka Škrjanec s Ceste Kozjanskega odreda 97 v Šentjurju. Pogreb bo v četrtek, 21. februarja, ob 16. uri na pokopališču v Šentjurju. Maša bo uro pred pogrebom. Njenemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 11. ure v tamkajšnji poslovilni vežici. 

 

ZAHVALA

Prazen dom je in dvorišče, 
naše oko zaman te išče. 
Solza, žalost in bolečina 
te zbudila ni; 
ostala je praznina, ki hudo boli. 

Ob boleči izgubi dragega ata, starega ata, pradedka, tasta in strica Martina Krajnčiča se iskreno zahvaljujejo vsem sorodnikom, sosedom, še posebej sosedom Halužan, za nesebično pomoč; znancem in prijateljem za izrečene besede sožalja, podarjeno cvetje, sveče in svete maše. Posebna hvala osebju zdravstvenega doma Rogaška Slatina, zdravnikoma Mitji Matalnu in Veri Čakš, patronažnim sestram Tatjani, Juditi in Zinki za nesebično pomoč, oddelku splošne bolnišnice Celje za vso skrb in nego v njegovih zadnjih dneh. Hvala tudi župniku, Jožetu Vehovarju za obiske na domu, pogrebni službi Gekott, gospodu kaplanu Lovru Slejku za lepo opravljen cerkveni obred, pevcem Rogla za odpete žalostinke, trobentaču in kolektivoma Vital Mestinje ter Lekarne Rogaška. Še enkrat hvala vsem, ki ste ga v tako velikem številu pospremili na njegovi zadnji poti. Žalujoči vsi njegovi. 


  Osmrtnice in zahvale

* Polja označena z zvezdico prosimo obvezno izpolnite

Želim prejemati e-novice

27799