VODITELJ DARKO BEZENŠEK

Osmrtnice in zahvale

OSMRTNICI

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 88. letu za vedno zapustila draga mama, stara mama in tašča Antonija Ljubej, po domače Kučejeva Tončka, iz Bobovega pri Šmarju 16. Pogreb bo v torek, 11. decembra, ob 15. uri na pokopališču v Šmarju pri Jelšah. Njenemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 10. ure v poslovilni vežici na tamkajšnjem pokopališču.

Sporočajo žalostno vest, da jih je v 85. letu zapustil Anton Škrabl iz Cest 34 v Rogaški Slatini. Od njega se bodo poslovili v torek, 11. decembra, ob 15. uri na pokopališču Sveta Trojica v Rogaški Slatini. Njegovemu spominu se lahko poklonite na dan pogreba od 10. ure v tamkajšnji poslovilni vežici.

 

ZAHVALE

Ob boleči izgubi dragega moža, atija, dedija, brata in tasta Leopolda Recka iz Bukovja v Babni gori se zahvaljujejo sorodnikom, sosedom, prijateljem, delodajalcu in vsem znancem za pomoč v teh težkih trenutkih ter za številno spremstvo na njegovi zadnji poti. Iskreno se zahvaljujeo za nesebično pomoč članom Prostovoljnega gasilskega društva Sveti Štefan, poveljniku Silvu Slatenšku ter predsednici Marjanci Žaberl za ganljiv govor. Hvala tudi duhovniku Marku Šramlu za vso tolažbo ob slovesu in opravljen pogrebni obred. Žena Branka, sin Jernej, hčerka Nataša z družino in bratje.

 

Ta črni dan je moral priti, ta dan gorja, ta dan solza.
Bolečina, da se skriti, pa tudi solze ni težko zatajiti,
le dragega moža nihče nam ne more več vrniti.
Ob boleči in nenadomestljivi izgubi dragega moža, očeta, dedija, pradedija, brata in strica Cirila Škrablja se iskreno zahvaljuejo vsem sorodnikom, sosedom in prijateljem za izrečena sožalja, darovane sveče, svete maše in tolažbo v teh težkih trenutkih. Hvala gospodu župniku za lepo opravljen cerkveni obred in službi Gekott za organizacijo pogreba. vsem še enkrrat iskrena hvala. Žalujoča žena Marija, sin Marjan s Tadejem, sin Roma in Andrej z družinama.

 

Ob boleči izgubi dragega moža, očeta, svaka in bratranca Jožeta Valenčaka iz Sedlarjevega se iskreno zahvaljujejo vsem, ki ste bili z njimi v teh najtežjih trenutkih. Njihove hvaležne misli naj dosežejo vse, ki ste ga v tako velikem številu še zadnjič obiskali v poslovilni vežici in pospremili na njegovi zadnji poti. Hvala vsem sorodnikom, sosedom, prijateljem, nekdanjim sodelavcem Kmetijske zadruge Šmarje, članom gasilskega društva Polje-Sedlarjevo, kolektivu osnoven šole in vrtca Bistrica ob Sotli in Kozje ter vokalni skupini Vitis in moškemu pevskemu zboru Bistrica ob Sotli, hvala za pisna in izrečena sožalja, darovano cvetje, sveče in svete maše. Posebna zahvala dekanu Jožetu Rogaču in gospodu župniku Alojzu Weingerlu za lepo opravljen cerkveni obred in sveto mašo, pevcem Rogla za lepo in sočutno petje, trobentaču za čustveno odigrano tišino, govornikom Darku Bezenšku, Albinu Kidriču, Vinku Butu in Francu Šuštaršiču za izrečene besede slovesa ter pogrebni službi Gekott za skrbno opravljen pogrebni sprevod. Srčno se zahvaljujejo osebju Doma upokojencev Šmarje pri Jelšah za nego in vso skrb, ki ste mu jo posvečali. Še enkrat hvala vsem in vsakemu posebej. Žalujoči žena Zdenka, hči Katja in sin Vojko.  Osmrtnice in zahvale

* Polja označena z zvezdico prosimo obvezno izpolnite

Želim prejemati e-novice

24310