februar 15, 2019

V Podčetrtku bo Digitalna akademija

V Turizmu Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje želijo biti čim bolj konkurenčni, zato vseskozi sledijo digitalnim trendom. Ta mesec bodo za ponudnike turističnih produktov in storitev pripravili Digitalno akademijo - vrhunsko izobraževanje na področju digitalnega marketinga.

Med udeleženci Digitalne akademije bo tudi Jelenov greben iz Olimja. (Foto: Turizem Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje)

Za boljšo promocijo
Digitalna akademija je niz 4-urnih delavnic, s katerimi v Turizmu Podčetrtek, Bistrica ob Sotli in Kozje želijo izobraziti lokalne turistične ponudnike in tako prispevati k boljši promociji in še večji kakovosti njihove ponudbe. Kot pravi direktor Boštjan Misja, bodo udeleženci na izobraževanjih pridobili pestro paleto zelo uporabnih znanj:



Vsega skupaj se bo zvrstilo 8 delavnic, ki bodo trajale od 19. februarja do 16. aprila.

Udeležba na Digitalni akademiji je brezplačna. Sofinancirata jo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Evropski sklad za regionalni razvoj. Vendar pa je število mest omejeno na 20 udeležencev, saj želijo ohraniti individualiziran pristop. Prijave v Turizmu Podčetrtek zbirajo do tega petka. (SP)