januar 2, 2020

15 najbolj branih člankov leta na naši spletni strani

Leto, od katerega smo se poslovili, je prineslo marsikaj. O dogajanju v naših krajih smo poročali v naših radijskih informativnih oddajah, pa tudi na naši spletni strani. Na njej smo zabeležili več kot milijon obiskov ter skoraj 360 tisoč različnih bralcev. Kateri pa so bili prispevki, na katere ste največkrat kliknili?

Na naši spletni strani izveste vse, kar morate vedeti o dogajanju v naših krajih in širše. Pa tudi vse o nagradnih igrah je na njej. Tudi v začetku tega leta bomo delili vinjete.

Najbolj brana evakuacija v Štorah 
Kot kaže naša statistika, je bila v letu 2019 najbolj brana novica na naši spletni strani s črne kronike, in sicer novica o novembrski evakuaciji 40 ljudi v Štorah zaradi nevarnosti eksplozije. 10 tisoč klikov je zabeležila. Na srečo je bil takratni preplah odveč in stanovalci so se lahko kmalu vrnili v svoje domove. Med bolj branimi članki so bili tudi članki o junijskih poplavah na Kozjanskem, o februarskem rumenem alarmu v celjski bolnišnici zaradi virusnih obolenj, o stečaju konjiškega podjetja Trixy Aviation, o Štajerski vardi na Donački gori, o novi hiši, v katero se je po hudem požaru preselila družina Jurše s Sladke Gore ter o nekdanjem ravnatelju osnovne šole Rogatec, ki je ostal brez službe.

Bilo je tudi veliko pozitivnih novic
A brali ste tudi pozitivne zgodbe. Med njimi vas je najbolj navdušilo ponovno odprtje dveh nekoč uspešnih gostišč. V Šmarju pri Jelšah je vrata odprl Krpan, v Kozjem Kozjanski dvor. Med najbolj branimi članki na naši spletni strani so bile še novice o odprtju velike turistične atrakcije na Rogli, poti med krošnjami, o težavah ribičev ob Slivniškem jezeru, o načrtih za nov stanovanjski blok in Jagrovo trgovino v Podčetrtku ter načrtovanem novem objektu Lagerhof na Podplatu. Prav tako o načrtih za orglarski center v Rogaški Slatini, ki bi po ocenah stal kar 400 milijonov evrov. Že tradicionalno navdušujejo tudi osebne zgodbe o uspehu. Na našo lestvico 15 najbolj branih spletnih člankov v letu 2019 se je uvrstila belgijska družina, ki je v Podsredi obnovila in odprla gostilno. Vse članke lahko še enkrat preberete na spodnjih povezavah. (AD)

15 najbolj branih člankov v letu 2019: 

DRAMA V ŠTORAH - ZARADI NEVARNOSTI EKSPLOZIJE EVAKUIRALI 40 LJUDI

V ŠMARJU NOVA GOSTILNA KRPAN

NA PODPLATU NOV OBJEKT LAGERHOFA

RUMENI ALARM - V CELJSKI BOLNIŠNICI ODPOVEDUJEJO POSEGE

NEKDANJI RAVNATELJ OŠ ROGATEC OB SLUŽBO

KOZJANSKI DVOR BO SRCE KOZJEGA

10 MESECEV PO POŽARU ZDAJ V NOVEM DOMU

KAJ JE POČELA ŠTAJERSKA VARDA NA DONAČKI GORI?

ZAKAJ OB SLIVNIŠKEM JEZERU NI VEČ ŠOTOROV?

HUDA URA V ŠMARJU, ROGAŠKI IN PODČETRTKU

PO POTI MED KROŠNJAMI NA ROGLI PRVIČ 20. SEPTEMBRA

V PODČETRTKU NOVA JAGROVA TRGOVINA, ŽELIJO TUDI STANOVANJSKI BLOK

V ROGAŠKI 400 MILIJONOV EVROV ZA ORGLARSKI CENTER

KONJIŠKI ŽIROKOPTERJI OBSTALI NA TLEH, PODJETJE V STEČAJU

NA BELGIJSKO PIVO V PODSREDO