januar 17, 2020

Avstrijce vabijo z vinom in kulinariko

Obsotelje in Kozjansko svojo turistično ponudbo te dni predstavlja na sejmu turizma in počitnic na Dunaju. Kot poudarjajo v Razvojni agenciji Sotla, predstavljajo Avstrijci pomemben delež tujih gostov, na tokratnem sejmu pa jim predstavljajo projekt In cultura veritas, ki vabi z vinom in kulinariko.

Avstrijce vabijo tudi z vinsko kapljico kozjanskih vinarjev. (Foto: FB RA Sotla)

Projekt In cultura veritas je mednarodni projekt, pri katerem sodeluje šest partnerjev iz Slovenije in Hrvaške, v okviru programa Interreg V-A Slovenija-Hrvaška. Podrobneje smo ga že predstavili, preberite TUKAJ, kaj predstavljajo na sejmu Ferien-Messe Wien v Avstriji, ki ga vsako leto obišče okoli 150.000 ljudi, razlaga Anita Čebular iz Razvojne agencije Sotla:

In kako pomemben je avstrijski trg za turizem Obsotelja in Kozjanskega?

Čebularjeva ob tem poudarja, da so predstavitve na sejmih še vedno izjemno pomemben način promocije, saj je osebni pristop zelo učinkovit. Na sejmu na Dunaju, kjer bodo še do nedelje, obiskovalcem poleg turistične ponudbe Obsotelja in Kozjanskega predstavljajo tudi novost – čisto svežo spletno stran projekta In cultura veritas, vidite jo TUKAJ. (AD)

Stojnica, na kateri na Dunaju predstavljajo projekt In cultura veritas. (Foto: FB RA Sotla)