marec 24, 2019

Iščejo varuško v princesini obleki

Lepotica, Pepelka, Sneguljčica, Trnuljčica, Zlatolaska, Elsa, Ana in Merida so le nekatere od slavnih Disneyjevih princes. Imate najljubšo? Zdaj se lahko vanjo prelevite vsak dan, ne le na pustni torek. A bo v zameno potrebno skrbeti za dva otroka.

Kdo bo varuška, ki bo postala Disneyjeva princesa? (Foto: Pixabay)

V Veliki Britaniji iščejo varuško, ki bo vsak dan Disneyjeva princesa. Starša petletnih dvojčic varuški ponujata zaposlitev za polovični delovni čas, mesečno pa bo za varstvo otrok v oblačilih Disneyjevih junakinj zaslužila kar 40.000 funtov oziroma 46.000 evrov. Starša bosta poskrbela tudi za nakup potrebnih kostumov.

giphy

Dvojčici, ki bosta dobili varuško, sta po besedah staršev navdušeni nad Disneyjivimi junakinjami. »Zavedava se, da to ni običajna prošnja za varuške. A se nama zdi, da lahko hčerama tako približava pomembne vrednote,« sta v oglas zapisala starša, ki upata, da bo varuška s svojo vlogo deklici naučila odločnosti, neustrašnosti in sočutja, ki jih premorejo princese v Disneyjevih filmih in risankah.

giphy

Starša pravita, da iščeta nekoga, ki se lahko posveti liku, ki ga igra, ter tako poskrbi za zabavo v njihovem domu. Od varuške ob tem pričakujeta tudi, da deklicama ne bo pustila neubogljivosti in porednega vedenja.

giphy

Varuška bo morala štirikrat tedensko po deklici v šolo, v njunem prostem času pa bo pripravljala vrsto disneyjevskih aktivnosti – z dvojčicama bo ustvarjala, pekla, pela in pripravljala večerjo.

giphy

V poštev za službo pridejo osebe, ki so jim Disneyjeve zgodbe pri srcu, bodoča delodajalca pa varuški obljubljata veliko prostora za kreativnost. »To je odlična priložnost za razvoj kreativnosti in da v življenje najinih deklic vnesemo malo čarovnije,« je še zapisala mati dvojčic. (TMG, vir: Insider)

giphy