december 18, 2017

Božiček je prinesel nagrade, delimo jih med vas

Pod smrečico v našem studiu in na njej je polno daril. To jutro nam jih je prinesel Božiček. Pravi, da ga do božičnega večera čaka še zelo veliko dela, saj so bili letos otroci in večina odraslih zares pridni. Darila, ki jih je Božiček pustil na radiu, bomo razdelili med poslušalce. Preveri, kako sodelovati.

Božiček je poskrbel, da je naša smrečica polna daril.

Veliko dela, veliko energije
Božiček je v Mojem jutru s Katjo in Davorjem povedal, da ga prav nič ne ovira, ker ni snega. Njegove čarobne sani namreč preskočijo vse ovire in poskrbijo, da pride darilo v prav vsako hišo. Ob tem Božičku dodatno moč in energijo v tem natrpanem urniku daje poseben napitek, ki mu ga vsako jutro pripravi gospa Božičkova. Kateri, prisluhnite v spodnjem posnetku, kjer je Božiček razkril še marsikaj.

Kdor prvi kliče, prvi melje
Darila, ki jih je pustil na našem radiu, bomo razdelili med vas, zveste poslušalce. Na našem Facebooku med dvema predlogoma vsak dan izberete praznično pesem, ki vam je ljubša. Ko zmagovalko popoldne v celoti slišite v etru Štajerskega vala, pokličite Kristijana. Najhitrejši bo dobil lepo nagrado. Klice pa v jutranjem programu sprejemata tudi Katja in Davor. Pri njiju se boste za nagrado tudi malce igrali. A splača se, saj je Božiče prinesel res lepe nagrade.

Datoteke

Božiček na Štajerskem valu