oktober 12, 2018

Brigita Vodušek: Čas je za spremembe

V občini Rogatec se bo za županski stolček potegovala mag. poslovnih ved Brigita Vodušek. Voduškova je samostojna podjetnica z izkušnjami na področju javnega naročanja in lokalne samooskrbe. Na volitve se podaja s podporo stranke SD.

Brigito Vodušek so na predstavitvi podprli mag. Dejan Židan, in stranke Socialnih demokratov, poslanec dr. Milan Brglez in Fredi Ferčec, predsednik OO SD Rogatec

Spremembe za boljši jutri
Brigita Vodušek je svojo vizijo razvoja občine Rogatec predstavila na včerajšnji predstavitvi na Dvorcu Strmol v Rogatcu, ki sta je udeležila tudi mag. Dejan Židan, predsednik Državnega zbora in stranke Socialnih demokratov ter dr. Milan Brglez, poslanec SD v Državnem zboru. »Izziv za županjo sem po resnem premisleku sprejela zaradi spodbud iz domačega okolja. Med ljudmi čutim željo po spremembah in želim biti del teh sprememb," je na predstavitvi dejala Vodoškova in med ključnimi točkami njene vizije razvoja občine Rogatec izpostavila:

Kot je podarila Voduškova, se v lokalno politiko podaja z vrednotami, znanjem, delovnimi izkušnjami in ljubeznijo do domačega kraja.  

Podjetnica z bogatimi izkušnjami pri javnem naročanju
Brigita Vodušek je samostojna podjetnica, ki je minula leta izkušnje v lokalni politiki pridobivala kot podpredsednica Društva žena in članica sveta krajevne skupnosti Donačka gora. Specializirala se je za svetovanje v vseh fazah postopka javnega naročanja. »Kot samostojna podjetnica sem v letu 2012 začela graditi svojo blagovno znamko, ki je znana po celotni Sloveniji. Tesno sem povezana s spodbujanjem lokalne samooskrbe,« je Voduškova dejala v predstavitvi in dodala, da je na povabilo Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano zaradi svojih izkušenj sodelovala pri projektu "Uveljavitev načela kratkih verig v sistemu javnega naročanja hrane in živil v javnih zavodih", kot zunanja svetovalka in tudi kot predavateljica na regijskih konferencah po Sloveniji. Verjame, da bi s svojim znanjem in izkušnjami lahko pripomogla k boljšemu razvoju občine Rogatec. Da bi bila Brigita Vodušek dobra kandidatka za županjo, sta prepričana tudi predsednik Socialnih demokratov Dejan Židan ter poslanec dr. Milan Brglez. Kaj sta povedala o kandidatki, prisluhnite v spodnjih posnetkih. V občini Rogatec imajo sicer še dva kandidata za župana. Polega aktualnega župana Martina Mikoliča iz NSi, ki ga podpirajo SMC, DESUS in SLS, se za župansko funkcijo poteguje tudi Viki Božak iz stranke SDS. (SP)

 

Galerija slik

Datoteke

Dr. Milan Brglez o kandidatki za županjo

Mag. Dejan Židan o Brigiti Vodušek