januar 17, 2018

Če iščeš službo, moraš v Celje

Vsi, ki iščete zaposlitev, bi radi zamenjali službo ali pa si želite novih karierni izzivov, ste dobrodošli na 2. Kariernem sejmu in 5. Festivalu izobraževanja na celjskem sejmišču. Na celodnevnem brezplačnem dogodku imate številne priložnosti, da naredite korak v novo smer.

Zaposlitveni in izobraževalni dogodek v Celju je lahko odlična priložnost, da se s potencialnim delodajalcem pogovorite na štiri oči.

Po svojo priložnost še do 18. ure
Zaposlitveni in izobraževalni dogodek organizirata družba Celjski sejem in zaposlitveni portal MojeDelo.com. Karierni sejem vabi drugič, Festival izobraževanja pa so pripravili peto leto zapored. Obiščete ju lahko danes do 18. ure. Program je sestavljen iz predstavitve izobraževalnih ustanov, poklicev in podjetij, ki iščejo nove sodelavce. Z njihovimi kadrovniki lahko opravite pravi zaposlitveni razgovor, s strokovnjaki pa se lahko s pogovorite o iskanju zaposlitve, pristopih in željah za karierni razvoj. V pomoč vam bodo tudi pri pripravi na aktivno iskanje zaposlitve in uporabi pravih metod, da boste do nje prišli najbolj učinkovito. Za obiskovalce so pripravili tudi predavanja o aktualnih temah in delovanju trga dela. Podrobneje o današnjem dogajanju na celjskem sejmišču izveste v spodnjem posnetku. Z Marušo Grah, vodjo marketinga pri MojeDelo.com, se je pogovarjala Nina Slak. (NS)

Galerija slik

Datoteke

Z MARUŠO GRAH O PRILOŽNOSTIH NA KARIERNEM SEJMU