oktober 26, 2016

Celjski študenti z novim predsednikom

Klub študentov občine Celje ima novega predsednika. To je postal študent prvega letnika komunikologije na ljubljanski Fakulteti za družbene vede Tadej Perčič. V delo študentskega kluba je vpet že več let. Pravi, da večjih sprememb ne načrtuje.

Tadej Perčič (levo) je študent prvega letnika komunikologije na FDV. Delo kluba dobro pozna, saj je vanj vpet že več let. (Na sliki s Timotejem Vitezom, dolgoletnim članom KŠOC, foto: matic Gabriel)

Prebuditi bo treba študentsko dogajanje v Celju
Mladi Celjan delo celjskega študentskega kluba dobro pozna, saj je v njem aktiven že več let, nazadnje je skrbel za odnose z javnostmi. Študent komunikologije pravi, da je vodenje kluba prevzel v dobrem stanju, zato večjih sprememb ne načrtuje. „Seveda obstajajo načrti za prihodnost, neke izboljšave prevsem na področju povezovanja z drugimi mladinskimi organizacijami v Celju. Mislim, da to sodelovanje zaenkrat še ni tako dobro izkoriščeno, kot bi lahko bilo,“ dodaja Tadej Perčič. Glede aktivnosti celjski študentov novi predsednik pravi, da ni težav, več bo po njegovi oceni potrebno v prihodnje narediti na področju študentskega dogajanja v Celju: „Če ne zagotovimo nekih možnosti, potem šudenti sami, na lastno iniciativo, težko zaženejo kakšno stvar.“ Klub študentov občine Celje, ki trenutno šteje nekaj manj kot 500 članov, do konca leta pripravlja še kar nekaj dogodkov. Med drugim bodo sredi novembra priredili študentsko brucovanje, zvrstilo se bo še nekaj manjših dobrodelnih in športnih prireditev. (NS)