februar 22, 2019

Celjski policisti prostost odvzeli trem vlomilcem

Celjski policisti so prišli na sled tatovoma, ki sta vlomila v več trgovin, ter ju pripeljali pred preiskovalnega sodnika. Predenj pa je stopil tudi Celjan, ki je vlomil v več gostinskih lokalov in vozil.

Policisti so v teh mesecih obravnavali precej vlomov. (Foto: Štajerski val)

13 kaznivih dejanj
Celjski policisti so prišli na sled tatovoma, ki sta v minulih mesecih vlomila v več trgovin. S pomočjo posnetkov nadzornih kamer in zbranih obvestil so ugotovili, da sta za tatvinami 32-letna Celjanka in 34-letni moški iz Šmarja pri Jelšah. Pred dnevi so jima tako odvzeli prostost. Takrat so pri njima našli ukradene električne aparate in več ukradenih steklenic žganja. Aretirana sta od novembra lani do prijetja povzročila 13 kaznivih dejanj in ukradla za več kot 1.700 evrov stvari. Oba so policisti privedli k preiskovalnemu sodniku, ki ju je po zaslišanju izpustil na prostost.

Tarče tudi gostinski lokali
Ta mesec pa so celjski policisti zabeležili tudi več vlomov v gostinske lokale in vozil. S poostrenim nadzorom so prostost odvzeli 42-letnemu Celjanu, ki ga sumijo vsaj štirih vlomov v gostinske lokale in štirih vlomov v vozila v Celju. Preiskovalni sodnik je za osumljenca odredil pripor. (TMG)