junij 29, 2022

Goran Dragić Laščanom podarja novo košarkarsko igrišče

Košarkarski as Goran Dragić že drugič svoj košarkarski kamp za otroke pripravlja v Laškem. Ob tem bodo Laščani s pomočjo Fundacije Gorana Dragića dobili tudi novo moderno košarkarsko igrišče.

Takšna bo nova športna pridobitev v Marija Gradcu. (Foto: FB GOran Dragić)

Košarkarski kamp Gorana Dragića je bil nekoč na Rogli, letos pa bo že drugič v Laškem. Enotedenski kamp se bo začel 10. julija, na njem bodo košarkarsko znanje pod vodstvom izkušenih mentorjev nabirali počitnikarji, stari od 9 do 15 let. Na kampu, ki ga zaznamuje spoznavanje še ostalih športov, prav tako pa tudi veliko zabave, bo vse dni tudi košarkarski as Goran Dragić, obljubljajo pa še obiske številnih ostalih priljubljenih športnikov.

Ob tem je Dragić včeraj prek Facebooka razkril, da bo Laščane razveselil z novim, modernim košarkarskim igriščem. V okviru Fundacije Grana Dragića so doslej popolnoma prenovili že tri igrišča v različnih delih države, četro bo v laškem Marija Gradcu. »Laško že od nekdaj velja za košarkarsko mesto, zato je bila odločitev o tem, kje bomo zgradili igrišče, preprosta,« je zapisal Dragić in napovedal, da bodo igrišče slovesno odprli na prvi dan košarkarskega kampa, 10. julija. (AD)


To igrišče v Laškem, v Marija Gradcu, bo dobilo povsem novo podobo. (Foto: FB Gorana Dragić)