april 21, 2021

Na Celjskem nov divjak, ki je skušal zbiti policistko

Celjski policisti znova poročajo o vozniku, ki je skušal povoziti policistko. Na srečo sta se tako včerajšnji kot današnji dogodek končala brez poškodb.

Pokazal ji je celo sredinca
Že včeraj smo poročali o nevarni in predrzni vožnji 37-letnika v Celju, o čemer preberite TUKAJ. Danes pa je policistko skušal povoziti voznik med izvajanjem nadzora hitrosti. V naselju Prekopa, kjer je omejitev 50 km/h, je vozil 84 km/h. Policistka ga je želela ustaviti, a na znake ni ustavil, pač pa je zapeljal proti njej tako, da je morala odskočiti, sicer bi jo povozil. »Voznik ji je v neposredni bližini iz vozila pokazal sredinec in s pospešeno hitrostjo odpeljal naprej po regionalni cesti v smeri proti Celju,« razlagajo na celjski policijski upravi.

Policista sta se odpeljala za njim. Po slabem kilometru vožnje je voznik ustavil ob potoku Bolska in peš pobegnil čez potok. V nadaljevanju so ga izsledili policisti Policijske postaje Žalec.

Gre za 25-letnika, ki sicer ima veljavno vozniško dovoljenje, a nanj ima vpisan ukrep prenehanje veljavnosti z odložitvijo. Zaradi današnjih prekrškov mu grozi več kot 2600 evrov globe. (AD)