marec 9, 2016

Desetletnica celjskega Citycentra

Citycenter Celje letos praznuje 10-letnico delovanja. Največje nakupovalno središče v širši celjski regiji, je v tem obdobju obiskalo več kot 50 milijonov kupcev. Kot družbeno odgovorno podjetje vsako leto z donacijami pomagajo pomoči potrebnim. Ob letošnjem jubileju so pomagali Zdravstvenemu domu Celje.

Citycenter Celje je ob letošnjem jubileju 10.000 evrov daroval Zdravstvenemu domu Celje. Donacijo sta direktorici Alenki Obrul predala center managerka Darja Lesjak in direktor SES Slovenija Boštjan Brantuša.

10 tisočakov za 10 let
V Citycenutr Celje so letošnji jubilej obeležili tudi z dobrodelno gesto. Zdravstvenemu domu Celje so podelili donacijo v višini 10.000 evrov za nakup mobilnega ultrazvočnega aparata. Direktorica celjskega zdravstvenega doma Alenka Obrul je ob tem povedala: „ Novico, da smo bili izbrani za letošnjega doniranca smo sprejeli z veliko hvaležnostjo in odgovornotjo hkrati. Naše strokovne službe so se zato odločile, da bo denar namenjen tistemu delu zdravstva,ki prvi posreduje v primerih reševanja življenj.“ Da bi jim še oljašali zbiranje denarja za nakup naprave, v nakupovalnem centru k sodelovanju vabijo tudi obiskovalce. Pomagajo lahko tako, da pri Citycentrovem srcu donirajo 1 evro v zameno za simbolično darilce.

2015 rekordno leto
V celjskem nakupovalnem središču, ki je največji v širši celjski regiji, so lani zabeležili najuspešnejše poslovno leto doslej. Obiskalo jih je rekordno število kupcev, in sicer slabih 5 milijonov in pol. Spodbudne so tudi številke, saj so imeli skoraj 105 milijonov evrov prometa. „Ta poslovni rezultat lahko lahko pripišemo izjemni prizadevnosti vseh sodelavcev in 850 zaposlenih v centru,“ je povedala center managerka Darja Lesjak. Ob tem dodaja, da poslovni uspeh prinaša tudi večjo odgovornost do kupcev, da se še bolj trudijo in se skušajo približati njihovim potrebam.

Praznovanje in načrti za naprej
Letošnji jubilej bodo v Citycentntru Celje obeležili s števinimi prireditvami in modnim spektaklom. Prihodnji konec tedna pripravljajo kar 6 modnih revij na temo Alice v modni deželi. Pravljični pridih bodo modnemu dogodku poleg scenografije, oblačil in frizur dodali še pravljični liki iz Alice v čudežni deželi, klobučar, dvojčka, kraljica, zajec in Alica. Citycenter Celje, ki se razporostira na dobrih 31.000 kvadratnih metrih, je v zadnjih letih doživel kar nekaj posodobitev. Največjo leta 2014, ko so prenovili vzhodni del nakupovalnega središča. Trendom bodo sledili še naprej, tudi letos pa bodo k sodelovanju vabili nove partnerje, načrtujejo tudi ureditev parkirišča. (NS)

Galerija slik