oktober 20, 2018

Dobrodelna 40-letnica vložnin Droga

40. letnica, ki jo praznuje proizvodnja vložnin Droga v proizvodnem obratu Gosad v Središču ob Dravi, je tudi dobrodelno obarvana. Donacijo bo namenila celjskemu humanitarnemu društvu Enostavno pomagam.

Ob jubileju so pripravili tudi kampanjo skozi koncept ambasadorstva s priznano kuharsko mojstrico Ano Žontar Kristanc, ki pripravlja recepte iz Droginih vložnin.

Ozimnica, za tiste, ki si je ne morejo privoščiti
Podjetje Ahac, lastnik proizvodnega obrata vložnin Droga, se je odločilo, da bo ob jubileju pomagalo ljudem iz socialno šibkejših okolij. Ker je jesen čas, ko je treba pripraviti ozimnico, mnogi pa si tega ne morejo privoščiti, so zasnovali dobrodelno akcijo, v kateri lahko sodelujete tudi vi in traja še do 20. decembra. Za vsak unikaten poslan MMS v nagradni igri bo podjetje Ahac Humanitarnemu društvu Enostavno pomagam podarilo 10 centov za socialno šibkejše družine in posameznike. Skupaj želijo podariti 5.000 evrov obliki vložnin Droga. Vsi, ki boste pomagali, se lahko potegujete za nagrade. Vsak teden bodo podarili pakete vložnin Droga, ob koncu akcije pa glavno nagrado, komplet gospodinjskih aparatov Bosch. (NS)