februar 26, 2016

Domna še niso našli

Pogrešanega Vojničana Domna Simoniča še niso našli. Uspešnega 20-letnega študenta so nazadnje videli v noči s torka na sredo pred lokalom Štuk v Mariboru. Policija preiskave ne komentira, njegovi svojci pa se soočajo z vse hujšo negotovostjo in strahom.

Ste videli Domna? Policija prosi za pomoč. (Foto: FB)

Zlati maturant, nadarjen študent
Domen Simonič študira mednarodno pravo v Londonu, prvi letnik je uspešno zaključil. V torek dopoldne je iz Londona priletel na krajše počitnice. Gimnazijska prijateljica ga je zvečer povabila na koncert v Maribor. Še pred tem sta obiskala znance, od tam pa so se skupaj s prijatelji odpravili v lokal Štuk na Gosposvetski cesti. Pred lokalom se je Domen zapletel v pogovor z neznanci. Prijateljica mu je dala vstopnico, on pa naj bi se ji pridružil nekoliko kasneje. Vendar ni prišel. Klicala ga je po mobilnem telefonu, a se ni oglasil. Njegov telefon je bil nazadnje dosegljiv okoli 1. ure v noči s torka na sredo. Za njim se je izgubila vsaka sled.

Policija iskanja ne komentira
To je že tretji pogrešan fant v Mariboru v zadnjem času. Prva dva so mariborski kriminalisti našli v Dravi, poudarjajo pa, da primeri niso povezani. Že včeraj so preverjali številne informacije, pomagajo tudi gasilci in potapljači, ki preiskujejo obrežje Drave. Policija izjav za medije med preiskavo ne daje. Vse, ki bi karkoli vedeli o Domnovem izginotju pa prosi, naj pokličejo številko 113 ali pa Domnovega očeta Ervina Simoniča na številko 031 676 646.